Boston nem felejt • SportTV

Boston nem felejt

2018. 01. 04. 16:27    
Olvasási idő: 2 perc

Ahogyan közeledett a január 3-i Boston Celtics – Cleveland Cavaliers mérkőzés és Isaiah Thomas visszatérése, ismét felerősödtek az érzelmek a nyári Irving – Thomas (+ Crowder, Zizic és két jövőbeni draft pick) cserével kapcsolatban. A meccsen végül azt lehetett látni, hogy Bostonban szeretettel fogadták egykori irányítójukat, aki ezúttal nem lépett pályára.

Isaiah Thomas január másodikán mutatkozott be új csapatában, a Cleveland Cavaliersben hosszú csipőrehabilitációja után, és remekül játszott a Portland Trail Blazers ellen. Azonban azt előre tudni lehetett, hogy a visszatérése után nem játszik majd két egymást követő mérkőzésen, így egykori csapata, a Boston Celtics otthonában sem lépett pályára, viszont ott volt a csapattal. Így érkezett meg a csarnokba, járt is a pacsi mindenkinek:


A meccs előtt, a Cavaliers szerelésében nyilatkozott a médiának, és elmondta, majdnem rossz öltözőbe ment be, illetve, hogy imádja a várost és a csapatot, amely megadta neki a lehetőséget, hogy az legyen, aki mindig is lenni akart, ezt meg sem tudja köszönni, és nincs benne semmi rossz érzés. Imádja egykori edzőit és csapattársait, és mosolyogva annyit azért elárult, csak Danny Ainge-ra haragszik, mert most karácsonyra nem kapott üdvözlőlapot tőle. A vezetőedző Brad Stevens és a general manager Danny Ainge mellett négy játékosa van a Boston Celticsnek, akivel együtt dolgozott az előző szezonban Isaiah Thomas. Al Horford, Jaylen Brown, Terry Rozier és Marcus Smart maradt az előző keretből. Utóbbi hárommal, a stáb tagjaival és Kyrie Irvinggel is ölelkezett a meccs után Thomas:


És persze a bostoni publikum sem felejtette el, nagy tapsban részesítette az egykori kedvencet:


A meccset a Celtics nyerte 102-88-ra, és a közeljövőben mindkét csapatot láthatják majd a Sport TV nézői, a Celticset január 11-én a 76ers, a Cavalierst január 20-án a Thunder ellen.

(Sport TV)

A Sport1-en csütörtökről péntekre virradóra, kettőtől a nyugati konferencia első két helyezettjének rangadója, a Houston Rockets – Golden State Warriors találkozója lesz látható. A Sport1-en pénteken 15:45-től és 23:00-tól magyar kommentárral is megismételjük.