Legutóbbi frissítés 2018. január 08. 11:27
Spanyol

Levélben ajánlom! bezár

Hol lesz Coutinho helye a Barcában?

Fotó: GETTYIMAGES

Spanyol elemzések szerint Philippe Coutinho középpályásként és támadóként is bevethető lesz a Barcelonában.

A Marca készített egy összeállítást arról, hol találhat Ernesto Valverde helyet új igazolásának (aki egyébként a klub történetének legdrágább játékosa lett), Philippe Coutinhónak a Barcelona kezdőcsapatában. A lap három verziót vázolt fel, mi sem teszünk másképp.

Fotó: marca.com

Elsőként a hagyományos 4-3-3-as hadrend került elő, amelyben Andrés Iniesta pihenhetne, Coutinho pedig a középpályán kapna helyet. A kapitány pihentetése a Bajnokok Ligája miatt lenne fontos, hiszen a brazil légiós abban a sorozatban nem szerepelhet. Elöl Dembele egy az egyben megkapná Neymar posztját, Messi és Luis Suárez helye pedig ugyebár megkérdőjelezhetetlen.

Fotó: marca.com

Előkerülhet a 4-4-2-es (vagy 4-3-1-2-es, ha a három középpályást egy sorba írjuk) felállás is, ami rombusz alakuló középpályát és egy kispados Dembelét vizionál. Ebben az esetben Coutinho a Suárez, Messi duó mögött futballozhatna.

Fotó: marca.com

És végül jöjjön az a 4-3-3-as hadrend, amelyben Coutinho a bal szélen kapna helyet (abban a szerepkörben, amit az előző szezonban ragyogóan töltött be a Liverpoolnál), mellette pedig Suárez és Messi szerepelne a frontvonalban. Így a Barca bátran cserélhetné a két szélen szereplő játékosát, Coutinho kihasználhatná cselező képességét, valamint távolról is veszélyt jelenthetne a rivális kapujára.
(Sport TV)

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!