Legutóbbi frissítés 2018. január 11. 19:23
TrashTalk

Levélben ajánlom! bezár

Inog a Patriots belső birodalma

Fotó: EUROPRESS/AFP

Arccal az NFL felé! – adhatjuk ki a jelszót a Trash Talk legújabb kiadása előtt. A New England belső helyzetétől a főcsoport-elődöntőkig minden előkerül, talán epizódszerepre kényszerítve ezzel az NBA-t és a UFC-t.

Két négymeccses playoffhétvége között vagyunk, mi más is adhatná a Trash Talk vezérfonalát, mint az NFL? Még akkor is, ha a karmesteri pálcát újra beugróként forgató Tőrös Balázs szívesebben beszélne órákat az NBA-ről. Nyugi, adunk neki három órát majd, de csak adás után, egy másik élő műsorban, a Philadelphia 76ers-Boston Celtics NBA-mérkőzés élő közvetítése alatt, de a TT-ben csak epizódszerep jut a legerősebb kosarasligának. Persze, ha ezek olyan epizódok, mint Luke Walton magánszámai, a hét csapatáról szóló hősi eposz, meg egy kis táncmulatság, akkor kihagyhatatlan, na de mégis csak az NFL lesz az úr.
Már csak azért is, mert a műsorvezetővé avanzsáló Bazska mellett Bencsics Márk, Buday Zoltán és Kun Zsolt lesz a szakértő, velük pedig az elmúlt hétvégi és a mostani NFL-közvetítések során is találkozhatunk. Márk például markáns véleményt fogalmaz majd meg azzal kapcsolatban, hogy széthullik vagy sem a nyáron a New England Patriots. Az ESPN szellőztette meg, hogy a Robert Kraft, Bill Belichick, Tom Brady szentháromság személyi ellentétek (az egyik fő kiváltó ok állítólag Brady barátja-személyi edzője) miatt felbomlóban van. De vajon így is lesz? És ezek a vélt vagy valós villongások milyen hatással lesznek a Tennessee Titans elleni főcsoport-elődöntőre?
Aztán elemzünk-rajzolunk a Jacksonville-ről és az Atlantáról, belátogatunk a New Orleans Saints öltözőjébe, aztán tippeket adunk arról, min múlhat a szombat-vasárnapi négy ütközet. Hogy szakértőink eltalálják-e, az majd vasárnap éjjelig kiderül.

(Sport TV)

A Sport1-en 19:30-tól élőben jelentkezünk a Trash Talk című amerikai talkshow-val.

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!