Curryt nagyon betakarták • SportTV

Curryt nagyon betakarták

2018. 01. 18. 13:13    
Olvasási idő: < 1 perc

Hétfőn hosszabb cikket közültünk a sport1tv.hu-n Lauri Markkanenről, a Chicago Bulls finn kiválóságáról. Azt a címet adtuk neki, hogy Markkanen leverte Jordant és Curryt is. Nos, az éjjeli Chicago Bulls–Golden State Warriors meccsen Steph Curryt tényleg leverte, méghozzá egy mutatós blokkal.

Hajnalban a szezon során második alkalommal csapott össze a Chicago Bulls és a Golden State Warriors a chicagói United Centerben. A meccset a címvédő nyerte meg 119–112-re, de történt egy emlékezetes megmozdulás, amit sem a nézők, sem Steph Curry, sem Lauri Markkanen nem felejt el egyhamar.
Íme:


Curryt a lehető legmegalózabban sapkázta le a 213 centis finn. Egyrészt, a nála harminc centivel alacsonyabb irányító nem tudta megverni egy az egyben, aztán a kétségbeesett kísérletét csúnyán bebúrázta, ráadásul még fejbe is találta a labda, ami így róla ment ki.
Azért nem kell félteni Curryt, nem esett kétségbe, 30 ponttal, 9 lepattanóval és 4 gólpasszal vezette csapatát, Markkanennek ez az egy blokkja volt 11 pontja és 8 lepattanója és 2 gólpassza mellett. Ez az egy viszont elég mutatósra sikerült.
Biztos büszkén tapsolt az egykor Zalaegerszegen játszó apuka:

Fotó: ztekosar.hu

Fotó: ztekosar.hu

(Sport TV)