A Sport TV a Nemzetek Ligája otthona • SportTV

A Sport TV a Nemzetek Ligája otthona

2018. 01. 25. 12:49    
Olvasási idő: < 1 perc

A Sport Televízió 2018 őszén több mint 50 mérkőzést élőben tűz műsorára a Nemzetek Ligája első kiírásából. A programot olyan találkozók színesítik, mint a Németország–Franciaország vagy a Spanyolország–Anglia találkozó.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Lausanne-ben elkészítette a Nemzetek Ligája első kiírásának pontos menetrendjét. A Sport Televízió 2018. őszi programstruktújának egyik fontos elemét jelentő sorozat alapszakaszát 6 játéknap, illetve 18 meccsnap alatt bonyolítják le, a Sport1-en és a Sport2-n ezeken a napokon valódi mérkőzésdömping lesz. A két csatornán összesen több mint 50 találkozó élőben lesz látható, emellett a magyar válogatott összes összecsapása is adásba kerül felvételről.
A Nemzetek Ligája hivatalosan 2018. szeptember 6-án 16 órakor kezdődik a Kazahsztán–Grúzia mérkőzéssel, de már a nyitó napon olyan nagyszerű találkozó kerül be a Sport1 kínálatába, mint a 20:45-kor sorra kerülő Németország–Franciaország csata. Még szeptemberben olyan kiváló mérkőzések várnak ránk, mint az Anglia–Spanyolország, a Franciaország–Hollandia, a Portugália–Olaszország vagy a Spanyolország–Horvátország parti. Az októberi kínálatot a Horvátország–Anglia, a Hollandia–Németország, a Spanyolország–Anglia és a Franciaország–Németország mérkőzés színesíti, novemberben pedig Horvátország–Spanyolország, Hollandia–Franciaország, Olaszország–Portugália, Anglia–Horvátország, Németország–Hollandia összecsapással is kedveskedünk nézőinknek.
A Nemzetek Ligája magyarországi otthonának számító Sport TV természetesen a magyar szurkolókról sem feledkezik el, és részletes elemzésekkel kísérve műsorára tűzi nemzeti tizenegyünk összes fellépését. Georges Leekens csapata sorrendben Finnországgal (szeptember 8., idegenben), Görögországgal (szeptember 11., otthon; október 12., i), Észtországgal (október 15., i; november 15., o) és újfent Finnországgal (november 18., o) a feljutás reményében.

(Sport TV)