Legutóbbi frissítés 2018. február 12. 17:31
női kézilabda BL

Levélben ajánlom! bezár

A győri sztárokról a győri elnöktől

Fotó: gyorietokc.hu

A Harmadik Félidőben első kézből kapunk információkat a Győri Audi ETO KC sztárigazolásairól, hiszen Bartha Csaba, a zöld-fehérek klubelnöke is a vendégünk lesz.

Ha már egyszer a Győri Audi ETO KC hétfőn bejelentette, hogy a nyártól további sztárokkal erősíti meg a keretét, akkor úgy van az rendjén, hogy erről Bartha Csaba klubelnök maga is elmondja a véleményét Veronica Kristiansen, Amandine Leynaud és Kari Brattset szerződtetéséről, illetve Tomori Zsuzsa, Puhalák Szidónia és Kiss Éva szerződés-hosszabbításáról. Az érkezők mindegyike minimum vb-ezüstérmes, így aztán aligha lesz kérdés, mi lesz/marad a győriek célja a 2018–2019-es idényben. De ezt majd meghallgatjuk az elnök úrtól!
Emellett persze terítéken lesznek a múlt héten játszott magyar érdekeltségű BL-meccsek is. Hogy min múlott az, hogy a MOL-Pick Szeged bevette Németországot, a Telekom Veszprém viszont hajszállal bár, de lemaradt erről? Hogy az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győr a szombati gólzáporos győzelmével mennyivel került közelebb a budapesti Final Fourhoz? És így tovább. A Fazekas Erzsébet, Petur András műsorvezető-kettős mellett a Tóth Tímea, Borsos Attila, Matuz Krisztián hármas segít majd eligazodni a BL-univerzumban.
De a spanyol labdarúgás szerelmeseinek sem kell csalódniuk sőt! A Real Madrid gólzáporos győzelme kapcsán például előkerül Cristiano Ronaldo, akinek minden bement, illetve Karim Benzema, akinek semmi sem. De megnézzük az elemzőrendszeren azt is, hogy Toni Kroos a szokott helyéről miért nem a szokott helyére, a bal alsóba lőtte a labdát, hanem a bal felsőbe, illetve azt is próbáljuk illusztrálni, miképp lehet úgy gólt szerezni középkezdés után, hogy tíznél többet passzolunk, az ellenfél meg közben csak nyomozza a labdát.
A Barcelona kapcsán most elsősorban a hátsó alakzatból szedünk elő kiválóságokat, így a merész kifutásokkal és cselekkel jelentkező Ter Stegen kapust vagy éppen a mindkét kapura veszélyt jelentő Yerry Minát. Valahogy majd csak beleférünk a 120 perces adásidőbe…

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című show-műsorral.

Hozzászólás (4) Hozzászólok!

Tófalvi József 2018. 02. 12., 20:57

Elnök úr!

A sérültek (Duda és Anja) mikor tudnak segíteni nekünk? Az Érd meccset miért kellett áthelyezni a MK döntő elé két nappal, ahol egyébként rész vevő az Érd illetve az FTC mérkőzés nem lesz közel a BL döntőhöz?

Grünwald Tamás 2018. 02. 12., 20:57

Nagyszerűek az igazolások, gratulálok! Mégis Elnök Úrtól azt kérdezném, hogy Mörk sérüléséből tanulva, nem lett volna jó egy balkezes jobbátlövőt melléje igazolni? Sokkal erősebb a támadó baloldal. Sok sikert az idei szezonra!

Grünwald Tamás 2018. 02. 12., 20:57

Nagyszerűek az igazolások, gratulálok! Mégis Elnök Úrtól azt kérdezném, hogy Mörk sérüléséből tanulva, nem lett volna jó egy balkezes jobbátlövőt melléje igazolni? Sokkal erősebb a támadó baloldal. Sok sikert az idei szezonra!

Tóth Anna 2018. 02. 12., 20:07

Elnök úrtól kérdezném, hogy kivel egyeztette az igazolásokat, talán már van edzője is a jövő csapatának?

Szólj hozzá!