A miniszterelnök nem kér Neymarból • SportTV

A miniszterelnök nem kér Neymarból

2018. 02. 14. 10:50    
Olvasási idő: < 1 perc

Sokakkal ellentétben a spanyol miniszterelnök nem örülne, ha Neymar a Real Madridba igazolna, pedig a politikus bevallottan a királyi gárda szurkolója.

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke 2017 végén azt mondta, Neymarnak sokkal több esélye lenne az Aranylabda elnyerésére, ha a spanyol fővárosban futballozna. Marcelo, a királyi gárda hátvédje szerint brazil honfitársa egy szép napon magára ölti a Real mezét. Ehhez képest, a Real Madrid egyik nagy szurkolója, Spanyolország miniszterelnöke másképp vélekedik. „Nem szeretném Neymaron látni a fehér mezünket. Mbappéval kapcsolatban még nincs véleményem, de Bale, Benzema és Cristiano nagyszerű, az emberek néhány hónap elteltével mégis kételkednek bennük. Kicsit hosszabb távon kellene gondolkozni, én bízom bennük” – jelentette ki Mariano Rajoy a Diario AS-nak.
Neymar 2017 nyara óta erősíti a PSG-t, de a közelmúltban többször is felvetődött, hogy a nyáron váltana, és visszamenne Spanyolországba, csak nem egykori klubjába, a Barcelonába, hanem a Real Madridba.

(Sport TV)