17 gól – és sok minden más • SportTV

17 gól – és sok minden más

2018. 02. 15. 15:08    
Olvasási idő: < 1 perc

Végre elrúgták idén is a labdát a Bajnokok Ligájában, lejátszották a nyolcaddöntő első négy mérkőzését.

Szokásos magazinunkban mi is „standard” összeállításban – műsorvezető: Petur András, szakértők: Bognár György, Kemenes Szabolcs, Várhidi Péter – lépünk nézőink elé beszélgetős magazinműsorunkban.
A mi négyesünk időrendben tekinti át a meccsnégyest, kimazsolázva számos érdekességet a háromszázhetven-egynéhány (hosszabbításokkal együtt biztos volt annyi…) perc történéseinek özönéből. Megbeszélik, mitől és hogyan volt annyira magabiztos a Manchester City, okolható-e Gigi Buffon az elmaradt Juve-győzelemért, hogyan-miként maradt le Gonzalo Higuaín a mesterhármasról, Coutinho nélkül is miért száguld-e tovább a liverpooli vörös fergeteg, s hogy miért nem dominálta a két szupersztár a szuperrangadót, avagy tényleg nem egyszerűsíthető-e a Real–PSG csata CR7–Neymar vetélkedéssé, amint azt Zidane (aki most megint edzőzseni vagy mégsem?) mondotta.
Ezeket és számos más érdekességet megbeszélünk a Sport1 stúdiójában, persze továbbra is idényt tartunk nézőink véleményére, kérdéseire, ötleteire is szokásos elérhetőségeinken.

(Sport TV)

Út Kijevbe címbű BL-magazinunkat 17:00 órától a Sport1-en láthatják.