Gyere, elviszünk Ronaldóékhoz! • SportTV

Gyere, elviszünk Ronaldóékhoz!

2018. 02. 19. 15:45    
Olvasási idő: 2 perc

A Harmadik Félidőben többek között Eklemovics Nikola és Szergej Gorbok segítségével megnézzük, hol tart jó három hónappal a kézi BL Final Fourja előtt a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged.

Egy veszprémi tűzijáték és egy szegedi majdnem-tűzijáték után hétfőn újra jön a Harmadik Félidő, amelyben a meccseken túl már az egyenes kieséses szakasz is szóba kerül. Ebből a szempontból a Telekom Veszprém van előnyösebb helyzetben, amely két győzelemmel biztosan a második helyen zárja a B-csoport küzdelmeit. A magyar bajnok kilátásait Eklemovics Nikola, a Telekom Veszprém sportigazgatója, a volt válogatott Pásztor István és Matuz Krisztián, a Sport TV kommentátora elemzi majd. A fő hangsúly persze azon van, összejön-e a sporttörténeti tett, és bejut-e sorozatban ötödször is a Final Fourba a Veszprém. Amióta klasszikus négyes döntő van, sorozatban ötnél többször senki sem járt Kölnben, ötször is csak a THW Kiel.
A MOL-Pick Szegednek is feltett célja, hogy előbb-utóbb eljusson a Lanxsess Arenába, és a tavaszi játéka alapján nem minősítenénk abszolút reménytelennek a helyzetét. A gárda nyert ugyebár a Rhein-Neckar Löwen otthonában, 50 percig abszolút partiban volt a címvédő Vardar Szkopje vendégeként (még ziccert is rontott az egyenlítésért), így a K. O.-szakaszban mi nem írnánk le. De hogy helyesen tesszük-e, megmondja a „kékek” jelenleg sérült átlövője, Szergej Gorbok, aki – Juhász István és Matuz Krisztián társaságában – állja majd Petur András és a nézők kérdéseit.
A futballrészre is tartogatunk meglepetést, igaz, nem a pályán történtek miatt. Ott ugyanis a két sztárcsapat, a Barcelona és a Real Madrid is simán, két góllal nyert (igaz, a statisztika rendre azt mutatta, nem kellett volna…), kicsit majd Ronaldózunk is (a 6 meccsen szerzett 10 gólja legalábbis nem rossz), aztán pedig nyereményjátékokkal támadunk. A mezes-kvízes játék persze folytatódik, de elindítjuk a La Liga Experience fedőnevű akciónkat is, amelynek nyertese majd szépen elutazik a Málaga-Real Madrid bajnokira.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben jelentkezik a Harmadik Félidő című show-műsorunk.