Álomnyolcas és álomcsapat • SportTV

Álomnyolcas és álomcsapat

2018. 03. 29. 16:18    
Olvasási idő: < 1 perc

Szubjektív erősorrenddel, klubvezetőnek álló szakértőkkel, edzőkeringővel és az Isco-show utáni Isco-szappanoperával jelentkezik csütörtökön az Út Kijevbe című BL-magazin a Sport1-en.

Néhány nap, és jönnek a negyeddöntők első felvonásai a Bajnokok Ligájában, így aztán az Út Kijevbe című BL-magazinunk sem kezdődhet mással, mint a nyolcas mezőny elemzésével. A Bognár György, Kemenes Szabolcs, Várhidi Péter alkotta szakértői hármas minden tagja a pillanatnyi forma (és nem az egész idényben mutatott játék!) alapján szubjektív erősorenddel érkezik a stúdióba. Ami biztos: nem ugyanaz a listavezető mindegyiküknél, ahogyan annyit is elárulhatunk, hogy az éllovasok nem egy országból valók. De a többit már bízzuk az adásra, illetve Faragó Richardra, hogy miképp húzza ki belőlük.
A szakértőket egyébként „befogjuk” klubvezetőknek is, legalábbis a virtuális világban. Mindhárman kapnak 500-500 millió eurót, aztán lássuk, milyen csapatot raknak össze ebből a pénzből. A kiindulási alapot a katalán Sport című lap minap közzétett, a Barcánál szereplő játékosok kivásárlási árát mutató anyag jelenti. Három álomcsapatra várunk tehát, aztán meglátjuk, mire mennének velük a nemzetközi elittel szemben.
Persze kicsit előrébb is tekintünk azért, és például beindítjuk az edzőkeringőt. Az alapot Thomas Tuchel nemrég tett nyilatkozata szolgáltatja, amelyben a szakember visszautasította a Bayern München ajánlatát, és jelezte, egy külföldi klubhoz szóban már elkötelezte magát. Hogy ez az Arsenal lenne vagy a Chelsea, esetlen a PSG, nem tudni, de érdekesen dőlhetnek el hamarosan a dominók. Emellett Isco sorsa is érdekesen alakulhat, hiszen ő a spanyol válogatottban ragyogóan futballozott Argentína ellen, és így vette a bátorságot, és nem éppen becsomagolt üzenetet küldött klubbeli edzőjének, Zinedine Zidane-nak. A Manchester City, a Chelsea és az Atlético Madrid meg a háttérben már erősen figyel.

(Sport TV)

A Sport1-en csütörtökön 18:30-tól élőben jelentkezünk az Út Kijevbe című BL-magazinnal.