Két fájó búcsú margójára • SportTV

Két fájó búcsú margójára

2018. 04. 02. 17:34    
Olvasási idő: 2 perc

A Harmadik Félidőben búcsút veszünk a két férfi kézilabda BL-csapatunktól, hiszen a mögöttünk hagyott hétvégén a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged is befejezte szereplését az európai elitben.

Hiába nyert mindkét magyar csapat a mögöttünk hagyott hétvégén, nem lesz képviselőnk a legjobb nyolc között a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A Telekom Veszprém a Skjern, a MOL-Pick Szeged a THW Kiel ellen húzta összesítésben a rövidebbet, így a 2011-2012-es kiírás után újra nincs magyar negyeddöntős a legrangosabb európai kupasorozatban. Azóta a Veszprém mindig legalább a nyolcig eljutott (sőt, az előző négy alkalommal a Final Fourig is), a Szeged pedig kétszer volt negyeddöntős. Most a Borsos Attila, Juhász István, Matuz Krisztián hármas segítségével a Harmadik Félidőben megpróbáljuk megnézni, mik az okai az idei visszafogott magyar szereplésnek. Lesz min végigmenni, hiszen már a csoportkörben is akadtak kisebb-nagyobb döccenők, aztán a nyolcaddöntő első felvonásán mindkét együttesnek volt egy-egy megmagyarázhatatlan periódusa, majd pedig a visszavágón igazából egyikük sem állt közel ahhoz, hogy ledolgozza az első meccsen összeszedett hétgólos hátrányát.
A műsor második felében a szokásoknak megfelelően a spanyol bajnokság két élcsapata szolgáltatja majd a témákat. A Barcelona például azzal, hogy a 30. fordulóban is megőrizte a veretlenségét, igaz, a Sevilla ellen a 88. percig 0-2-re állt a gárda. Aztán jött a becserélt Messi, és a 90. percre már 2-2-vel fordultak rá a felek. Szakértőink így aztán megint szembesülhetnek azzal a kérdéssel, hogy van-e Messi-függőség a Barcánál vagy nincs. Meglátjuk, mit mond erre a Hajdu Attila, Nyilasi Tibor, Puhl Sándor, Szebeni István, Várhidi Péter ötös.
Eközben a Real Madrid tartalékosan (Cristiano Ronaldo és Toni Kroos például még csak a közelében sem volt a Las Palmas arénájának) is nyert, igaz, a 3-0-s győzelemhez kellett két tizenegyes is. Az majd az adásból kiderül, hány volt jogos ezekből.

(Sport TV)

A Sport1-en 20 órától élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című show-műsorunkkal.