Brady addig játszik, ameddig tud • SportTV

Brady addig játszik, ameddig tud

2018. 04. 11. 16:47    
Olvasási idő: < 1 perc

A New England Patriots és Tom Brady egyelőre nem tárgyal a lassan 41 éves irányító jövőre lejáró szerződésének meghosszabbításáról.

Tom Brady, a New England Patriots quarterbackje eddig ötször egyezett meg a szerződése meghosszabbításáról csapatával, négyszer akkor, amikor még két év volt hátra éppen aktuális megállapodásából. (Az egyetlen „csúszást” egy sérülés, illetve az azzal járó majdnem egyéves kihagyás okozta.) És most is két év van hátra a szerződéséből, ami a 2019-es idény végén jár le. Ezért aztán a The Athletic portál megkérdezte Robert Kraftot, a Patriots tulajdonosát, mi a helyzet a kiváló QB szerződésével.

„Negyvenegy éves lesz, amikor elkezdődik az új idény. Most egyik oldal sem érzi azt, hogy feladata lenne a megállapodással. Ha valakit elkap ez az érzés, akkor tárgyalunk róla” – mondta Kraft. Ugyanő a tulajdonosok legutóbbi ülésén elmondta, kedvenc quarterbackje jövője nem kérdőjelezhető meg, ugyanakkor azt is elismerte, Bradyn nyomot hagyott a Philadelphia Eagles ellen elveszített Super Bowl.

„Azt gondolom, ezzel mindenki így van, aki elveszít egy Super Bowlt. Szerencsére nekünk megvan az a privilégiumunk, hogy már kilencen jártunk. Talán nem vagyunk csendesek, ha ünneplünk, de azt hiszem, az első győzelem kivételével minden esetben igaz, hogy a vereség érzete erősebb, mint a győzelem felett érzett öröm. Szerintem Tommy ebbe a kategóriába tartozik. Az edzőnk pedig megmondta a játékosoknak, hogy a Super Bowlt követő néhány hétben ne hozzanak meg fontos döntéseket, illetve ne álljanak ki a nyilvánosság elé.”

Kraft azt is elmondta a The Athleticnek, hogy Brady „addig játszik, ameddig tud. Nem gondolom, hogy tíz évvel ezelőtt bárki is gondolta volna, hogy az előző szezonban játszik, eljut a Super Bowlra és az alapszakaszban elnyeri az MVP-nek járó címet. Negyven évesen… Hihetetlen.”