Görbicz újra királynő volt • SportTV

Görbicz újra királynő volt

2018. 04. 15. 09:18    
Olvasási idő: < 1 perc

Görbicz Anita parádés teljesítménye az EHF-et is megihlette, amely az alábbi kis videót rakta össze a Győri Audi ETO-Buducsnoszt Podgorica kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágója után.

Na de ki fog itt irányítani? – tehette volna fel a kérdést az avatatlan szemlélő, ha, mondjuk, nem ismeri legalább 10 évre visszamenőleg a Győri Audi ETO múltját. Merthogy a Buducsnoszt Podgorica elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágójára nevezett keretből hiányzott Nycke Groot, a tavalyi Final Four MVP-je, Stine Oftedalt meg benevezte ugyan Ambros Martin vezetőedző, de csak azért, hogy a létszám összejöjjön.
Hát ki, naná, hogy Görbicz Anita! – vághatta rá a választ minden hűséges győri drukker. És Anita megint irányított. Volt néhány, a földi halandó számára értelmezhetetlen passza (hogy egy indításnál például hogy került Puhalák kezébe a labda alsó hangon két podgoricai védő között, az passz), na meg, vagyis inkább elsősorban, 11 gólja. A hetesek mellett például felugrásos átlövésből, Cristina Laslo felett.

Nehéz lesz őt kihagyni a forduló 3 sztárja közül az EHF TV-nek!

(Sport TV)