Legutóbbi frissítés 2018. április 16. 09:41
női kézilabda BL

Levélben ajánlom! bezár

"Queen Anita" újra lecsapott

Fotó: MTI - Krizsán Csaba

Görbicz Anita bekerült a BL-negyeddöntő visszavágóinak három legjobb játékosa közé, és az EHF-nél lehet szavazni rá, hogy ő legyen a kör királynője.

A szombati 11 gól után szinte biztosak lehettünk benne, hogy a „Queen Anita” szókapcsolat elhangzik az EHF TV hagyományos összeállításában, és nem is kellett csalódnunk. A Győri Audi ETO irányítója a Buducsnoszt Podgorica elleni BL-negyeddöntő visszavágóján 11 gólt lőtt (10 heteséből 9-et bevágott), ezzel bekerült a forduló három legjobb játékosa közé. Görbicznek a ferencvárosiakat újra az őrületbe kergető Szedojkina kapussal és az ősztől már szintén Győrben játszó Veronica Kristiansennel kell megküzdenie a forduló játékosa címért. Aki támogatni akarja a kiváló karmestert, itt tud szavazni.
Görbicz emellett a legszebb gólok szerzői között is megtalálható, az egyik hetese a lista ötödik helyére fért oda. Nála előkelőbb helyen jegyeznek egy másik magyar játékost, Hornyák Dóra (FTC-Rail Cargo Hungaria) lécről a kapuba vágódó bombája a negyeddöntők második legszebb gólja volt.
A kapusbravúrok közé Kari Grimsbö megmozdulása került be, a győriek kapusa Jaukovics átlövését lábbal hárította, ezzel az ötödik legszebb védés lett az övé.

(Sport TV)

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!