Veszélyben Brady idénye? • SportTV

Veszélyben Brady idénye?

2018. 04. 19. 07:37    
Olvasási idő: 2 perc

Az ESPN arról közölt riportot, hogy elképzelhető, nem láthatjuk játszani a 2018-as NFL-idényben Tom Bradyt. Kihagyja az önkéntes edzőtábort, nem engedik dolgozni a Patriotsnál a személyi edzőjét – ezek rossz jelek. Igaz, a szerző is arra fogadna, hogy a quarterback a pályán tölti az évadot.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy Rob Gronkowski, a New England Patriots (és talán a liga) legjobb tight endje még nem döntötte el, pályára lép-e a 2018-as NFL-idényben (és ha igen, hol), de most kiderült, a legutóbbi Super Bowlt elbukó csapat első számú alakja sem határozott még a sorsáról. Adam Schefter, az ESPN tudósítója riportjában ugyanis arról ír, Tom Brady hivatalosan még nem kötelezte el magát a következő szezonra, igaz, a hozzá közel álló személyek szerint ott lesz a pályán.
Brady kihagyja a Patriots idény előtti önkéntes edzőtáborát, ami előfordult ugyan már korábban, de 2010 óta sohasem. Schefter értesülései szerint a quarterback inkább személyi edzőjével, Alex Guerreróval dolgozik. Ez ugye azért baj, mert őt tartják a közelmúltbeli, a franchise-on belüli konfliktusok fő okozójának, legyen szó Gronkowskiról vagy Bradyről. A fitneszedző módszereit sokan, sok helyen kritizálták, Bill Belichick vezetőedző a közelmúltban meg is vonta minden céges adathoz való hozzáférését, csak közben meg ő Brady egyik legközelebbi barátja és üzleti partnere. Az meg jórészt neki köszönhető, hogy a lassan 41 éves QB még mindig elit irányító az NFL-ben.
„Arra tenném fel a pénzem, hogy a belátható jövőben játszani fog, de azt sajnos nem tudom, mi zajlik a pályán kívül” – mondta a legendával kapcsolatban egy forrás Schefternek. Ha nem játszik, Brian Hoyer léphet előre, hiszen a Brady-örökösnek tartott Jimmy Garoppolót a Patriots tavaly elcserélte a San Francisco 49-ershez. Ebben az esetben a jövő csütörtökön sorra kerülő draft is sokkal izgalmasabb lenne a New Englandnek.
Ugyanakkor Schefter nem afelé tereli az embert, hogy Brady visszavonulna, még akkor sem, ha hozzátesszük, a QB korábban elismerte, ha feleségén, Gisele Bündchenen múlna, már rég felhagyott volna az amerikai futballal. Ő maga azt nyilatkozta korábban, hogy a negyvenes évek közepéig is képesnek tartja magát arra, hogy játsszon, még akkor is, ha egyre többet gondol arra, a létező legtöbb időt szeretné a családjával tölteni.

(Sport TV)