Eagles-Falcons derbi az NFL-rajton • SportTV

Eagles-Falcons derbi az NFL-rajton

2018. 04. 20. 09:41    
Olvasási idő: < 1 perc

A bajnok Philadelphia Eagles és az Atlanta Falcons mérkőzésével kezdődik meg helyi idő szerint szeptember 6-án az NFL 2018-as alapszakasza.

Az NFL közzétette a 2018-as alapszakasz sorsolását, amely szerint szeptember 6-án (magyar idő szerint 7-én hajnali 2:20-tól) a címvédő Philadelphia Eagles és az Atlanta Falcons rangadójával indul a szezon. A Super Bowlon elbukó New England Patriots a Houston Texans együtesét fogadja a rajton magyar idő szerint vasárnap 19 órától, az első Sunday Night Game a Green Bay Packers–Chicago Bears találkozó lesz, míg a szokásoknak megfelelően az első körben két hétfői meccset is rendeznek, a Detroit Lions–New York Jets és az Oakland Raiders–Los Angeles Rams találkozót. A Super Bowlt 2019. február 3-án Atlantában rendezik meg.
A második körben máris megtartják az AFC előző évi döntőjének a visszavágóját, szeptember 16-án 22:25-től Jacksonville Jaguars–New England Patriots összecsapást rendeznek ugyanis. A Hálaadás-napi csütörtöki három ütközet sorrendben a Detroit Lions–Chicago Bears, a Dallas Cowboys–Washington Redskins és a New Orleans Saints–Atlanta Falcons csata lesz.
Az NFL négy mérkőzést is az Egyesült Államokon kívül bonyolít le: helyi idő szerint november 19-én a Los Angeles Rams és a Kansas City Chiefs Mexikóvárosban randevúzik, míg Londonban október 14-én Oakland Raiders–Seattle Seahawks, egy héttel később San Diego Chargers–Tennessee Titans, újabb egy hétre rá pedig Jacksonville Jaguars–Philadelphia Eagles mérkőzés lesz látható.

(Sport TV)

A Sport TV élőben követi végig az NFL 2018-as idényét.