Hansennek érzés is van a kezében • SportTV

Hansennek érzés is van a kezében

2018. 04. 29. 10:59    
Olvasási idő: < 1 perc

Elsőként a PSG jutott be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája Final Fourjába, miután kettős győzelemmel elbúcsúztatta a 2016-os győztes Kielcét.

Jóllehet a Tauron Kielce a 41. percben még 23-21-re vezetett, igazából esélye sem volt arra, hogy ledolgozza a PSG-vel szemben otthon összeszedett hatgólos hátrányát a kézilabda Bajnokok Ligájában. Sőt, a párizsiak a 9 gólos Remili, illetve az ötig jutó Jesper Nielsen vezérletével még fordított is (35-32), így kettős győzelemmel jutott be a kölni Final Fourba. És ne feledkezzünk meg Mikkel Hansenről sem, aki ilyen gólokkal szórakoztatta a nagyérdeműt:

A párizsiak sorozatban harmadszor lesznek ott az FF-ben, ebben a tekintetben az övék lesz a leghosszabb élő sorozat a négyes döntőben szereplő csapatok közül. A francia bajnok 2016-ban a harmadik, 2017-ben a második helyen végeztek, ha folytatódik a folyamatos javulás, úgy győztest köszönthetünk május 27-én.

(Sport TV)

A Sport1-en vasárnap 16:45-től a Vardar Szkopje-THW Kiel, 19 órától a Montpellier-Flensburg mérkőzést élőben, 23 órától a Skjern-Nantes találkozót pedig felvételről közvetítjük.