Jó, jobb, legjobb. James • SportTV

Jó, jobb, legjobb. James

2018. 05. 06. 11:46    
Olvasási idő: < 1 perc

LeBron James folytatja az űrlénykosárlabdát, egyszerűen zseniális, megint meccsnyerőt dobott. 3-0 a Clevelandnek, és közben a Boston is ennyire vezet már a Philadelphiával szemben.

Elképesztően szoros meccset játszott a Cleveland Cavaliers és a Toronto Raptors a rájátszás második körének harmadik meccsén. A Király viszont nem hagyhatja, hogy az alattvalók ne szórakozzanak, és muszáj volt megint hátára venni az egész várost. Ez az egész meccsen egy 38 pontos, 7 gólpasszos, 6 lepattanós, 3 labdaszerzős produkciót eredményezett.

És bár Kevin Love és Kyle Korver felnőtt mellé pontszerzésben, a melót inkább ő maga zárta le, nem is akármilyen módon:

Így nyert 105-103-ra a Cavaliers, és továbbra is fenntartjuk, James erőfeszítéseire, játékára és meccsnyerő kosaraira nincsenek szavak. Csodálatos, amit művel. Ugye, mindenki emlékszik, hogy 10 napja a Pacerts küldte haza ugyanígy a csarnokból?

Akinek ez sem elég meggyőző, íme egy kis gyűjtés LeBron James rájátszásbeli kivégzéseiről. Mit ne mondjunk, vannak idegei 🙂

Köszönjük, hogy szemtanúi lehetünk ezeknek a produkcióknak, mert biztosan ott lesznek a történelemkönyvekben. És az jutott eszünkbe, hogy egyszer egy ilyen után belenéznénk a telefonja üzenetszekciójába, milyen sms-eket kap. De a lényegre visszatérve, 3-0 a Cavaliersnek a szériában, nagyon közel van már a konferenciadöntő.

Eközben Bostonban
Jayson Tatum a liga első játékosa, aki 21 éves kor alatt zsinórban 5 rájátszásmeccsen érte el a 20 pontot (most 24-et szerzett). Ez is kellett, hogy a Celtics a hosszabbításba torkolló meccsen nyerni tudjon 101-98-ra, no meg Al Horford hidegvére a hajrában. A zárás hasonló izgalmakat hozott, mint a Cavaliers-Raptors meccs egyébként:

(Sport TV)

NBA, PLAYOFF
Főcsoport-elődöntők

Kelet
Philadelphia 76ers – Boston Celtics 101-98 (0-3), 4. meccs hétfőn
Cleveland Cavaliers – Toronto Raptors 105-103 (3-0), 4. meccs hétfőn

Nyugat
Utah Jazz – Houston Rockets: (1-2), 4. meccs vasárnap
New Orleans Pelicans – Golden State Warriors (1-2), 4. meccs vasárnap