Fókuszban a bukaresti CSM • SportTV

Fókuszban a bukaresti CSM

2018. 05. 08. 10:09    
Olvasási idő: < 1 perc

A hét végén jön a várva várt budapesti final four, Európa négy legjobb női kézilabdacsapata ismét a budapesti Papp László Sportcsarnokban ad egymásnak randevút. A kétnapos szupereseményt négyszer egyórás felvezető műsorral ájánljuk nézőnk figyelmébe.

Az első adás első főszereplője Kiss Éva lesz, aki öt gólt szerzett az egyik lehetséges ff-ellenfé, a Rosztov-Don ellen Győrben, előtte négyet az oroszországi első meccsen.
Az elődöntős ellenfelet részletesen elemzik stúdióvendégeink, a két évvel ezelőtti döntős ellenfélről a győriek csapatkapitánya, Görbicz Anita is részletesen kifejti véleményét. Szóba kerül a CSM-et a középdöntőben „elkapó” dán Nyköbing győztes taktikája is, és bemutatjuk a bukarestiek első számú szupersztárját, Cristina Neagut is. A műsorban megszólal a győriek tapasztalt légióssztárja és fiatal magyar tehetsége, Nycke Groot és Afentaler Sára is. S végül, de nem utolsósorban miniportré formájában megmutatjuk a fontos háttéremberek egyikét, Molnár Viktor főszervezőt is.

(Sport TV)

Sport1 19:00 Harmadik Félidő Extra, a női kézilabda BL final four magazinja (műsorvezető: Ágai Kis András, vendégek: Borsos Attila, Szabó Tamás és Tóth Tímea)