Nyit a nők felé az NBA? • SportTV

Nyit a nők felé az NBA?

2018. 05. 10. 18:27    
Olvasási idő: < 1 perc

Vajon megérett-e már az NBA arra, hogy női vezetőedzője legyen valamelyik csapatnak? Ez lesz a Trash Talk következő adásának egyik legérdekesebb kérdése.

Mi lesz abból, ha 90 perc erejéig összejön a Trash Talk legjobb műsorvezetője, Magyarország valaha volt legjobb kosarasa, a magyar jégkorong válogatottsági csúcstartója, a hazai amerikai futball legtöbbször visszavonult játékosa és kishazánk egyik legsokoldalúbb amerikai sportos szakértője? Mondjuk őskáosz. Vagy egy remek adás. mindenki döntse el maga, de azt leszögezzük, hogy a hoki-vb miatt a megszokottnál később, 22:45-kor kezdődő Trash Talkban a Szaniszló Csaba, Dávid Kornél, Kangyal Balázs, Kovács Sándor és Tőrös Balázs szórakoztatja majd a tengerentúli major sportok magyar rajongóit.
Bill speciel a cseh-orosz hokimeccs megtekintéséből „esik be” a műsorba, hogy rögvest elmesélje a budapesti divízió1-es, illetve a dániai „A-csoportos” világbajnoksággal kapcsolatos élményeit. Hogy vannak neki, afelől senki se kételkedjen, legfeljebb amiatt, ki lesz az a bátor, aki belé fojtja a szót majd élőben. Bár azt gondoljuk, erre nem egy jelentkező lesz.
Főleg azért, mert a kosaras szekciónak edző- és playoff-fronton lesz mit megbeszélnie. Stan Van Gundyt például „megtalpalta” a Detroit Pistons, de a Milwaukee Bucks kispadja is új gazdáért „üvölt”. Utóbbival kapcsolatban Becky Hammont, a San Antonio Spurs segédedzőjét is hírbe hozták. Alapvetően ebben semmi meglepő sincs, hiszen Gregg Popovich keze alól több kiváló NBA-tréner is kikerült. Viszont megérett már a liga az első női vezetőedzőre? Reményeink szerint ezt tartalmasan kifejtik a srácok, főleg Kornél, aki Bucks-alkalmazottként érintett is a kérdésben.
És hogy mi lesz NFL-fronton? Sanyi röviden visszatekint a draftra, aztán jönnek a nyári slágertémák: hogyan szórakozik Gronkowski?; most éppen ki kapott eszement nagy pénzt? Utóbbira a válasz egyelőre Matt Ryan, de talán ideje felkészülnünk egy következő robbantásra, ami Aaron Rodgers nevéhez fűződhet.

(Sport TV)

A Sport2-n 22:45-től élőben jelentkezünk a Trash Talk című műsorunkkal.