Játsszunk álomcsapatost! • SportTV

Játsszunk álomcsapatost!

2018. 05. 10. 17:23    
Olvasási idő: < 1 perc

Rakjuk össze együtt a Bajnokok Ligája 2017–2018-as idényének álomcsapatát. Három szakértőnk már felfegyverkezve áll a saját tizenegyével a stúdióban, a Facebookon pedig ti jöttök!

Játékra hívjuk nézőinket az Út Kijevbe című műsorunkban! Szakértőinket is arra kértük, állítsák össze a 2017–2018-as Bajnokok Ligája-idény álomcsapatát, így mi mást is kérhetnénk tőletek, mint hogy ti is álljatok elő a legjobb tizenegyetekkel. Választék van bőven, rajta, lehet pakolni befelé a srácokat, aztán összehasonlítani Bognár György, Kemenes Szabolcs és Várhidi Péter együttesével. És lehet mutogatni, hogy ti jobb edzők vagytok.
De persze lesz sokkal komolyabb része is a műsornak, mint például az, hogy egy szegmensen keresztül csak a két döntős, a Real Madrid és a Liverpool lesz terítéken. A királyi gárda Sevilla elleni bajnokiját elemezzük is, a Poolnál meg egymilliomodik alkalommal is fejet hajtunk Jürgen Klopp előtt. Mert az tényleg nem normális, milyen gólrekordokkal jutott el a fináléig a vörös sereg.
Nem feledkezünk el azért az elődöntőben elbukó két együttesről sem, a Bayern München és a Roma kapcsán azt nézzük meg, milyen közeljövő vár az együttesre. A németeknél már tudni, hogy új edző jön, hogy új játékosok jönnek, hogy törzsgárdisták mehetnek (Lewandowski nem bír nyugodton maradni, úgy tűnik…), de vajon merre tart a Roma meglepetéscsapata?
Ha pedig ez nem lenne elég, Faragó Richard műsorvezető átigazolási hírek tömegével bombázza majd vendégeinket. A blokk vezető anyagát az Atlético Madrid, Barcelona konfliktus képezi, ami Antoine Griezmann esetleges váltása miatt robbant ki.

(Sport TV)

A Sport1-en 17:30-tól élőben jelentkezünk az Út Kijevbe című magazinműsorunkkal.