STV-különdíjak a BL-idényről • SportTV

STV-különdíjak a BL-idényről

2018. 05. 17. 11:31    
Olvasási idő: < 1 perc

Közeleg a döntő, egyre több átfogó, összefoglaló véemény, összehasonlytás, szavazás kerül az előtérbe a nemzetközi sportmédiában. A mi Kijev-műsorunkban is kiosztjuk az BL-idény képzeletbeli különdíjat – mégpedig nem is keveset!

Rendhagyó módon a nem-igen rovattal kezdődik a műsor, amelyet ezúttal a friss hírek feldolgozására használunk fel. Fókuszban az ezúttal is a nyolcaddöntőben fennakadó Paris St.-Germainnel. Vajon az új német edző, Thomas Tuchel képes lesz-e szintet lépni, s legalább a döntőig elviszi az katari pénzzel nagyra felpumpált együttest? Megy vagy marad Neymar? Erre a kérdésre (is) választ kell adnia a szokásos szakértő triónak, Bognár Györgynek, Kemenes Szabolcsnak és Várhidi Péternek, akiknek persze meg is kell indokolniuk igenlő vagy nemleges válaszukat a kérdésekre, amelyeket ezúttal is Petur András műsorvezető tesz fel nekik.
Utána a válaszoló-érvelő szakember hármas átalakul Sport TV-zsűrivé, és kiosztják a BL-szezon “különdíjait”. Méghozzá több kategóriában is. Megválasztásra kerül az idény legjobb kapusa, mezőnyjátékosa és edzője, az évad mérkőzése, megszavazzák vendégeink az elmúlt nyolc hónap kellemes meglepetését és legnagyobb csalódását valamint megjelölik az időszak legemlékezetesebb pillanatát, momentumát is.
A magazin záró részében a két döntőst adő ország, Anglia és Spanyolország csapatainak szereplését elemezzük, és természetesen nem maradhat ki a véleményformálás a BL két magyar szereplőjének, a lipcsei Gulácsi Péternek és a nicosiai Sallai Rolandnak a teljesítményéről sem.

Mind mindig, most is számítunk nézőink kérdéseire, állásfoglalására, véleményére, sőt “last minute” témajavaslataira is, szokásos elérhetőségeinken keresztül. Műsorvezetőnk, Petur Andris “interaktivitási hajlandóságát“ ismerve, a néző most sem maradhat ki a műsorból!

(Sport TV)

Sport1 17:00 Út Kijevbe Bajnokok Ligája-magazin (műsorvezető: Petur András, szakértő: Bognár György, Kemenes Szabolcs és Várhidi Péter)