Beckham home runt ütött • SportTV

Beckham home runt ütött

2018. 05. 21. 08:30    
Olvasási idő: < 1 perc

Odell Beckham Jr. most nem elkapásból, hanem home runból tartott kis bemutatót. A New York Giants wide receivere baseballstadionban járt.

Azt eddigi is tudtuk, hogy Odell Beckham Jr. – persze, ha a feje is rendben van – átkozottul jó az amerikai futballban (a New York Giants wide receivere 3 teljes NFL-idénye mindegyikében összehozott legalább 90 elkapást, 1300 elkapott yardot és 10 touchdownt), de most újfent kiderült, a baseballhoz is lenne érzéke. A Tampa Bay Rays-Los Angeles Angels mérkőzésen a hazaiak dobójának, Blake Snellnek a vendégeként vett részt, és ha már ott volt, kicsit gyakorolt is. És egy muzeális értékű, régi Rays-mezben (még Devil Rays a felirat!) ütött is egy home runt.

Viszont Beckhamnek nem csupán ilyen jellegű tapasztalatai vannak a baseballal. Az, hogy egyetemi meccsen kezdődobást végzett el, szóra sem érdemes, az már inkább, hogy az NFL-ben baseballütővel fenyegették meg. A tettes Joshn Norman, a Carolina Panthers védője volt, aki a pályán való emlékezetes balhéjuk után érezte úgy, talán ezzel lehetne a legjobban higgadtságra bírni a verekedő kedvű elkapót.

(Sport TV)