Legutóbbi frissítés 2018. május 24. 16:22
UEFA Bajnokok Ligája

Levélben ajánlom! bezár

Ezek lesznek a siker kulcsai a döntőn

Fotó: GETTYIMAGES

A 2017–2018-as Bajnokok Ligája-kiírásból már csak egy mérkőzés van hátra, a Real Madrid–Liverpool döntő. Az Út Kijevbe című magazinunkban megmondjuk, mik lehetnek a finálé kulcselemei.

A BL-szerelvény a héten megérkezik Kijevbe, közös utunk lassan a végéhez közeledik. A mai Út Kijevbe című műsorunk ennek megfelelően egyszerre lesz idény végi, illetve már a jövőbe tekintő. Persze, a Real Madrid–Liverpool Bajnokok Ligája-döntőt nem lehet és nem is akarjuk megkerülni, így aztán arra kértük három szakértőnket, Bognár Györgyöt, Kemenes Szabolcsot és Várhidi Pétert, írják össze, mi lehet a meccs 3 kulcsa. Faragó Richard műsorvezető pedig majd szépen ellavírozik a pontok között, aztán dönt, melyik a három leginkább releváns.
Az idény legszebb góljaiból, védéseiből és legnagyobb ügyetlenkedéseiből is készül toplista, most mondjuk, egyiket sem érdemes kihagyni! Ahogyan legfrissebb „átigazolási” rovatunkat sem, hiszen megnézzük, mire megy-mehet új állomáshelyén Unai Emery (Arsenal), Carlo Ancelotti (Napoli), Andrés Iniesta (Vissel Kobe), illetve merre vihet az útja két legendának, Gigi Buffonnak, valamint Fernando Torresnek.
És még egy érdekesnek tűnő része lehet a műsornak. Tudjuk, sokan (így mi is) sok bőrt lehúztak már a videobíróról, de a Bayern München–Eintracht Frankfurt Német Kupa-döntőn történtek újabb adalékot adtak a vitához. Amikor egy egész világ látja a felvételeken, hogy hátulról telibe találják Javi Martínezt, akkor aki a felvételeket nézi (akár a videoszobában, akár a partvonal mentén), az vajon miért nem ugyanazt látja-dönti, mint a világ többi része? A németek persze előhúztak összeesküvés-elméleteket is, hogy például Zwayer így akart kompenzálni, amiért az RB Leipzig-Bayern kupameccsem korábban – ugyanilyen érthetetlenül – a Bayern javára döntött, így aztán még nehezebb megfejteni az igazságot.

(Sport TV)

A Sport1-en 18:30-kor élőben jelentkezik az Út Kijevbe című BL-magazinunk.

Hozzászólás (3) Hozzászólok!

Tantó 2018. 05. 24., 21:41

Bognár György szakértő az első 5-0-s siker után megjósolta, h ez egyszeri és kifutott eredmény. Amikor harmadszor is rúgtak minimum 5 gólt az esedékes ellenfelüknek jött azzal, h komoly ellenféllel még nem találkoztak... Aztán jött a City. Fogalmam nincs mit szólhatott a BGy Puhl Sándor szakértő páros, mert ahogy megláttam őket a képernyőn a saját röhögésemtől nem hallottam őket. 😂 De most esküszöm elolvasom mit várnak szakértőitek! 😉 Go Reds!

Boldizsár 2018. 05. 24., 19:37

Szerintem a Liverpool fogja nyerni a bl-t mert amilyen kirobbanó formában vannak a támadósorral a real hátul (marcelo nélkül😀) lealázzák a reált

Szabados Kökény Kitti 2018. 05. 24., 19:15

Tisztelt Urak!
Véleményem szerint Unai Emeri eddig is elég sok sztárral kellett hogy együtt működjön, és ezaz Arsenalos kaland nem lesz neki ilyen téren nagy falat.
Az már más kérdés, hogy az Arsenal játékos játékát mennyire fogja elképzeléseivel megváltoztatni??
Üdv.
Rajongótok Kökény Kitti :)

Szólj hozzá!