Leonardnak elege van a Spursből • SportTV

Leonardnak elege van a Spursből

2018. 06. 15. 20:11    
Olvasási idő: < 1 perc

Kawhi Leonard, a San Antonio Spurs sérülésből lassan felépülő sztárja médiaértesülések szerint már most nyáron el akarja hagyni a csapatát.

Az ESPN értesülései szerint Kawhi Leonard nem a San Antonio Spursben szeretné folytatni a pályafutását. Adrian Wojnarowski, a portál szakírója úgy tudja, a liga egyik legjobb védőjének első számú célpontja a Los Angeles Lakers. Ha ez igaz, LA-ben akár szupercsapat is formálódhat, hiszen a szabadügynökök közül LeBron Jamesszel és Paul George-dzsal is hírbe hozták már a gárdát.
A mögöttünk hagyott idény jelentős részét sérülés miatt kihagyó Leonard elsősorban amiatt lett frusztrált, ahogyan – szerinte – a rehabilitációja alatt bánt vele a klubja. Az ESPN forrásai szerint a Spursszel szembeni bizalomvesztése visszafordíthatatlan, a játékos „megcsalatva” érzi magát, és az sem érdekli, hogy a távozásával elesik a supermax-szerződésétől.
Leonardnak még két évig él a szerződése, opciós kilépésre először jövőre van lehetősége, így az idén csak akkor mehet, ha valaki megfelelő cserealapot kínál érte.

(Sport TV)