Fucsovics kedd délben a Sport1-en • SportTV

Fucsovics kedd délben a Sport1-en

2018. 06. 18. 20:01    
Olvasási idő: < 1 perc

Fucsovics Márton a német, nem mellesleg a tornán hatodik kiemelt Philipp Kohlschreiber ellen kezdi meg szereplését a hallei ATP500-as viadalon.

A hallei ATP500-as torna második napján acélos lett a centerpálya felhozatala, konkrétan mind a négy párban lesz olyan játékos, aki május 13. óta tudott tornát nyerni a körversenyen.
Ami magyar szempontból a legfontosabb, hogy Fucsovics Márton is beletartozik ebbe a kvartettbe: a genfi ATP250-as viadal nyertese a nyitó mérkőzést vívja, méghozzá 12 órától a német Philipp Kohlschreiber ellen. Még nem találkoztak egymással ATP-tornán, Fucsovics a 45., német ellenfele a 24. helyen áll a világranglistán. Az idei mérlegükben sincs sok különbség, a magyar játékos 14 győzelemnél és 12 vereségnél, Kohlschreiber pedig 15-15 sikernél és kudarcnál tart 2018-ban.
Fucsovicsék után a múlt héten ’s-Hertogenboschban füves pályás tornát nyerő Richard Gasquet játszik Florian Mayerrel, majd a Stuttgartból karrierje 98. tornagyőzelmével távozó Roger Federer lép gyepre Aljaz Bedene ellen, hogy a programot a madridi ATP1000-es viadalon diadalmaskodó Alexander Zverev meccse zárja le a horvát Borna Coric ellen.

(Sport TV)

A Sport1-en kedden 12 órától élőben közvetítjük a hallei tornát.