Legutóbbi frissítés 2018. június 20. 08:34
Csapatsportok

Levélben ajánlom! bezár

Horvát-amerikai csata a csoportért

Fotó: GETTYIMAGES

A vízilabda világliga szuperdöntőjében mindkét csoportban az utolsó két találkozót játsszák, ezután mindkét négyesben kialakul a sorrend, amely alapján keresztbe játszanak majd a negyeddöntőben.


Az első mérkőzés rögvest eldönti a csoportgyőzelmet is az eldönti a B-jelű kvartettben. Az amerikaiak eddig legyőzték a spanyolokat és a kazahokat is. A világbajnok horvátok viszont a Kazahsztán elleni fölényes diadal után hosszabbítást követően kikaptak a spanyoloktól. Amelyikük nyer, csoportelső, hosszabbítás esetén az amerikaiak végeznek ez élen.
A középső találkozón az eddig hibátlan Montenegró (legyőzte Japánt és a mieinket is) Ausztráliával mérkőzik, a rendes játékidős döntetlen már a feketehegyiek csoportelsőségét jelenti.
A harmadik meccset újra a B-csoportban vívják. Spanyolországnak mindenképpen illene legyőznie Kazahsztánt, de ez csak akkor ér második helyet, ha előtte az amerikaiak megverik a horvátokat. 

(Sport TV)  


Vízilabda világliga szuperdöntő, Duna Aréna. 3. forduló. 15:00 Egyesült  Államok–Horvátország, 16:30  Montenegró–Ausztrália, 19:30 Spanyolország–Kazahsztán (kommentátor: Fülöp László, szakkommentátor: Horváth Viktor)


Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!