66 milliós csatárt venne a Dortmund • SportTV

66 milliós csatárt venne a Dortmund

2018. 06. 21. 11:26    
Olvasási idő: < 1 perc

Álvaro Morata lehet a Borussia Dortmund egyik nagy nyári célpontja, hosszú távon akár Aubameyangot és az ő góljait is pótolhatja.

Ha szigorúan a játékospiaci mozgásokat nézzük, akkor a Borussia Dortmundnak az előző idényből maradt még 140 millió eurója (az Ouasmane Dembeléért és Aubameyangért kapott összeget nem egyszerű elkölteni…), így aztán nem csoda, ha most nagyobb volumenű átigazolásokkal is kapcsolatba hozzák. A Sport Bild értesülései szerint a klub Álvaro Moratára, a Chelsea 25 éves támadójára vetett szemet, aki egy éve 66 millió euróért költözött Madridból Londonba.
A Dortmundnak mindenképpen csatárra van szüksége, hiszen hosszú távon egyelőre nem sikerült megoldani a télen az Arsenalhoz igazoló Aubameyang pótlását. Michy Batshuayi ugyan jó megoldás volt, de ő csak kölcsönben játszott Dortmundban. Most viszont végleges megoldás kell, legalábbis az újdonsült vezetőedző, Lucien Favre igényei szerint.
Morata a csalódást keltő londoni idény után hajlik a környezetváltozásra, ráadásul a Chelsea-vel ellentétben a Dortmunddal a Bajnokok Ligájában szerepelhet. A szerződése 2022-ig köti a Stamford Bridge-re, a Chelsea pedig szeretné viszontlátni a 66 millió euróját, így azért még lesznek alkudozások.

(Sport TV)