Legutóbbi frissítés 2018. június 23. 10:26
Egyéni sportok

Levélben ajánlom! bezár

Spanyol-japán mérkőzés a bronzért

Fotó: GETTYIMAGES

A vízilabda világliga szuperdöntőjének két helyosztóját közvetítjük szombaton délután és kora este a Duna Arénából.


Az első találkozó tétje az 5. hely, amelyért a hivatalban lévő világbajnok horvátok csapnak össze a negyeddöntőben vesztes, de az alsó ágon Kazahsztánt azért legyűrő ausztrálokkal. Déli szomszédaink nem igazán így képzelték el ezt a tornát de a negyeddöntőben 7 métereskkel kikaptak a végül a döntőig jutó mieinktől, így kerültek az alsó ágra, ahol a maximum az ötödik pozíciót jelenti. Végül egész hetes  közvetítéssorozatunkat a bronzmérkőzéssel zárjuk le, amelyért Spanyolország és a torna meglepetéscsapatának bizonyuló Japán csap össze. A lebonyolítási rendszer furcsaságaként az ázsiai együttes eddig négyszer vesztett és csupán egyszer  – a legjobbkor – nyert a tornán, így megmérkőzhet a világliga harmadik helyéért…

(Sport TV) 


74-EN FOLYTATJÁK

Az első nap után vezető Jordan Spieth hibázott, a nap végén csak a holtversenyes 25. helyen várhatja a folytatást a Traveles Championship PGA Tour-versenyen. A vezetés jelenleg az amerikai Brian Harnmané, aki eddig 10 ütéssel az elvárhatónál kevesebbel teljesítette összesen kétszer a 18 lyukú pályát. Őt követi -9-cel az ausztrál Matt Jones és az amerikai Russell Henley valamint Zach Jones. A limitet 2 nap után -2-nél húzták meg, az ennyit vagy ennél jobbat teljesítő játékosok maradtak versenyben összesen 74-en az utolsó két napra. Szombaton a Sport2-n  19:30-tól kb. fél egyig közvetítünk élőben a tornáról, a kommentátor Matuz Krisztián lesz, akinek a munkáját Cservák László segíti szakkommentátorként.


Vízilabda világliga szuperdöntő, Duna Aréna. Az 5. helyért Sport1 16:30  Horvátország–Ausztrália, a 3. helyért Sport1 18:00 Spanyolország–Japán (kommentátor: Méhes Gábor, szakkommentátor: Horváth Viktor)


Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!