Woods közelít az élmezőnyhöz • SportTV

Woods közelít az élmezőnyhöz

2018. 06. 30. 09:26    
Olvasási idő: < 1 perc

A mezőny kurtítást (cut) túlélő 72 tagja a verseny állásának fordított sorrendjében vég neki a 3. napi küzdelmeknek a marylandi nagy tornán. A verseny házigazdája szerepét is ellátó Tiger Woods (ő segít a teljes mezőny kiválasztásában és „rekrutálásában”) a második napot -5-tel teljesítette, ezzel a holtversenyes 28. helyről feljött a holtversenyes 11. helyre.

Jó néhány parádés ütésével a sportág történetének legnagyobbja az élmezőny közvetlen közelébe küzdötte fel magát. Az élen jelenleg három amerikai, Beau Hossler, Billy Horschel és Ryan Armour (képünkön) áll -9-cel, őket követi egy másik amerikai és Brian Gay, no meg az olasz Francesco Molinari egy ütéssel többel. A négyes holtversenyben álló 7. helyezettek közt két nem amerikai versenyző található, a tajvani C.T. Pan és az ausztrál Mark Leishman. Őket már a Woods-féle boly követi. Mivel a második napon akadt par alatt 8-as (azaz 62 ütéses) teljesítmény is a mezőnyben, ha Woods hasonlóan szerepel, könnyen még közelebb kerül a vezetőkhöz, és esetlegesen harcba szállhat itteni harmadik bajnoki címéért is.

(Sport TV)

Sport2 19:00 Quicken Loans National PGA-golfverseny, 3. nap (kommentátor: Kassai-Tóth Csaba, szakkommentátor: Király Levente)