Mexikói és olasz meglepetésbomba? • SportTV

Mexikói és olasz meglepetésbomba?

2018. 07. 01. 08:58    
Olvasási idő: < 1 perc

A szokásos amerikai dominancia közepette két, nem az Államokból származó játékos remekelt a Quicken Loans National golfverseny harmadik napján a marylandi Potomacben.

A mexikói Abraham Ancer (képünkön) 62 ütéssel – ennyit teljesített a második napon az amerikai Kevin Streelman is – ment végig a pályán, az olasz Francesco Molinari pedig par -5-tel, azaz 65 ütéssel tudta le a versenynapot. Ezzel ők ketten holtversenyben vezetik a mezőnyt, összesen -13 ütéssel. Kettővel előzik meg a pénteki hármas vezető holtversenyből megmaradó Ryan Armourt és a felzárkózó Zac Blairt. A verseny házigazdája, minden idők legjobb golfozója, Tiger Woods tartja a lépést a legjobbakkal, hatos holtversenyben a 10. helyen áll, -7-tel, azaz 2 ütéssel az elvárt szint alatt játszott szombaton is.
A vasárnapi záró pályateljesítéskor kiderül, megmarad-e az élen a „nemzetközi duó” vagy az üldöző bolyból előretörő valamelyik amerikai versenyző szerzi meg a trófeát, a 2.3 millió dolláros győzelmi prémiumot és az 500 Fedex-kupa-pontot.

(Sport TV)

Fotó: kincsempark.hu

Fotó: kincsempark.hu

A MAGYAR DERBI IS A SPORTTÉVÉN!

Vasárnap a galopp Derbi zsokéi 18.35-kor a Győztesek körébe érkeznek egyesével, hogy aztán harcba szálljanak a halhatatlanságért. Tavaly Zdenko Smida vezényletével a szürke Eminens (a képen) nyerte a 95. Magyar Derbit. Idén kizárólag magyar tréningben álló telivérek versenyezhetnek a Derbyben. A fő versenyt a 13 órakor kezdődő hétórás élő közvetítés részeként a Sport1-en láthatják a lósport szerelmesei.

Sport2 19:00 Quicken Loans National PGA-golfverseny, 4. nap (kommentátor: Faragó Richard, szakkommentátor: Cservák László)