Még egyszer, ha lehetne... • SportTV

Még egyszer, ha lehetne…

2018. 07. 08. 09:42    
Olvasási idő: < 1 perc

Magyar szempontból jól sikerült a TCR Európa-kupa első, szombati versenye a Hungaroringen. A „kalandos” futam végén az M1RA versenyzője, Nagy Dániel a harmadik helyre futott be.

A Nagyhoz hasonlóan Hyundai i30-cal versenyző szerb Dusan Borkovics lett az első, a verseny eléején előkelő helyen futó Tassi Attila (Hell Energy Racing, Honda Civickel) hat futam után feladni kényszerült a versenyt. Megszerezte viszont első első pontját a sorozatban Jedlóczky Márk (JLG Sport, Cupra TCR-rel), aki a 10. helyre jött be a verseny végére.
Az összetett pontversenyben a vezető spanyol Mikel Azcona (112 pont) előnye egyetlen pontnyira olvadt a győztes Borkoviccsal szemben, Nagy Dániel (69 p.) itt is a harmadik helyre lépett előre. Tassi Attila 48 pontjával a 6. pozíciót foglalja el. A csapatok küzdelmében az olasz Target Competition vezet 17 ponttal, a magyar M1RA istálló jelenleg az 5. helyet foglalja el, a versenyzői által megszerzett 89 ponttal.

Újra lehet szorítani tehát a magyar versenyzőkért és csapatokért vasárnap is a 2. futamban, amelyet 11:45 órától közvetítünk élőben a Sport1-en, Petur András kommentálásával.

(Sport TV)