Romo sohasem volt Super Bowlt vár • SportTV

Romo sohasem volt Super Bowlt vár

2018. 07. 15. 11:35    
Olvasási idő: < 1 perc

Tony Romo szerint korábban nem látott Super Bowlt rendeznek 2019. február 3-án Atlantában. Egy négyszeres győztes csaphat össze egy döntős újonccal.

Tony Romo, a Dallas Cowboys egykori quarterbackje az első televíziós évében remek teljesítményt nyújtott a CBS szakértőjeként, nem egyszer és nem kétszer már a snap előtt megmondta, milyen játék következik. Talán ezért is érdemes odafigyelni arra, hogy milyen párosítást jósolt az 53. Super Bowlra.
„Az NFL-ben nagyon gyorsan változnak a dolgok. Sérülések jönnek, sok minden más megy. De ha most kellene tippelnem, akkor egy Green Bay-Jacksonville döntőre szavaznék. Ez persze csak kemény találgatás a nyári hónapokban” – fejtegette az NFL Total Access című műsorban Romo.
A négyszeres győztes Green Bay Packers Super Bowlba jutása nem lenne meglepetés, ha Aaron Rodgers 100 százalékos állapotan tér vissza, akkor sokan ezt a csapatot tartják az NFC favoritjának. A Super Bowlt csak hírből, illetve stadionja miatt rendezőként ismerő Jaguars viszont kissé meglepő, legalábbis a Romo-nyilatkozatot elemző szakírók szerint. Oké, a Jacksonville az előző idényben főcsoportdöntőt játszott, kilenc perc választotta csak el a New England Patriots legyőzésétől, de többen amondóak erőn felül teljesített a gárda. A védelme persze ragyogó maradt (az előző idényben összességében a második legjobb hátsó alakzat volt az övé, mindössze 281,6 engedett yarddal meccsenként), de az irányító személye sem változott, még mindig Blake Bortles kezében lesz a labda. Márpedig abban nem lehet bízni, hogy ő egyedül meccset nyer, inkább az a valószínű, hogy menedzseli majd a játékot.

(Sport TV)

A Sport TV élőben követi nyomon a 2018-as NFL-idényt.