LeBron először Lakers-szettben • SportTV

LeBron először Lakers-szettben

2018. 07. 16. 13:52    
Olvasási idő: < 1 perc

Először láthattuk a Los Angeles Lakershez köthető szettben LeBron Jamest, aki ellátogatott a csapat legutóbbi nyáriliga-meccsére.

Még soha nem láttuk LeBron Jamest Los Angeles Lakers-szerelésben, bár a nevével ellátott mezeket már gőzerővel árulják. Egy kicsit kaptunk már abból, milyen lesz őt a csapat aranysárga-lila szettjében látni, amikor vasárnap Las Vegasban megnézte a csapat Detroit Pistons elleni nyáriliga-meccsét. Öltözékét ugyanis úgy választotta ki, hogy a nadrágja lakerses legyen:

A kamera természetesen követte folyamatosan. Mindenkivel pacsizott, többek között Brandon Ingrammal is, aki a Los Angeles-iek egyik legnagyobb tehetsége. Ő szintén nézőként volt jelen. De jutott a gratulációból Josh Hartnak is, aki a pályára lépő keretből a legnagyobb név. Legutóbbi edzőjével, a Cleveland Cavaliers mesterével, Tyronn Lue-val is csacsogott.
A Lakers 101-78-ra nyerte a találkozót, Josh Hart 18 pontot dobott, de a legeredményesebb a második körben kiválasztott újonc, Szvi Mihajljuk volt 19 ponttal. A Lakers és a Pistons után James korábbi csapata, a Cavaliers játszott a Toronto Raptors ellen, és 82-68-ra nyert, az 1/8-as clevelandi pick, Collin Sexton remekelt.
Ma épp egymás ellen játszik majd a Lakers és a Cavaliers a torna elődöntőjében.

(Sport TV)