Legutóbbi frissítés 2018. augusztus 03. 12:58
NFL

Levélben ajánlom! bezár

Thomas megzsarolta a Seahawkst

Fotó: GETTYIMAGES

Earl Thomas, a Seattle Seahawks védője nyílt levél segítségével próbálja meg elérni, hogy csapata szerződést hosszabbítson vele vagy azonnal cserélje el.

Earl Thomas elkezdett aggódni amiatt, hogy hónapok óta nem tud megegyezni egy új szerződésről a Seattle Seahawks csapatával, így aztán most a The Players’ Tribune oldalán nyílt levélben „szögezett fegyvert” klubjának. „Vagy kínáljátok fel a szerződés-hosszabbítást vagy cseréljetek el egy másik csapathoz, amely azt szeretné, hogy a jövőjének része lehessek. Megértem, ha a Seahawks már nem akar hosszú távon foglalkoztatni. Jogában áll, hogy újrakezdje a folyamatokat, és ismét felépítsen valamit, ez az üzlet része. Nem ez az, amit szeretnék, de megértem, ha a csapat így dönt” – fogalmazott a defensive back.
Thomas nyolc éve játszik Seattle-ben, eddig egy Super Bowlt nyert. A Legion of Boom egyik jeles tagja, de a rettegett védőegység Kam Chancellor és Richard Sherman sérülése után széthullott (előbbi azóta visszavonult, utóbbi most a San Franciscónál próbálkozik). Thomas már csak az elődök sorsa miatt is szeretné biztonságban tudni magát. „Ha a csapatodért a testedet kockáztatod, akkor megérdemelsz egyfajta olyan biztosítást, amelynek keretében a klubod akkor is törődik veled, ha megsérülsz. Azzal a tudattal szeretnék játszani, hogy minden meccsen kiadhassak magamból mindent, anélkül, hogy fejben bármiben is kételkednék” – így Thomas.
Adam Schefter és több NFL-szakértő ezek után úgy vélekedik, Thomasnak nincs már jövője Seattle-ben, és még a szeptemberi rajt előtt elcserélik.

(Sport TV)

A Sport TV élőben követi végig az NFL 2018-as idényét.

Hozzászólás (0) Hozzászólok!

Eddig még senki sem szólt hozzá, légy Te az első!

Szólj hozzá!