Alley-oop NBA-podcast

A Sport TV NBA-podcastje.

Házigazdák: Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs.

Legutóbbi frissítés 2011. május 24. 13:25
Podcastok

Levélben ajánlom! bezár

Kézi vezérlés 003 - egyenesen a vb-ről

Matuz Krisztián és Borsos Attila két meccs között sem bírja ki kézilabda nélkül, így aztán összeraktak gyorsan egy podcastet nektek. Kiderül például, hogy a volt világklasszis átlövő írásba adta, a svédeket megverve negyeddöntős lesz a válogatott a vb-n. Kézi vezérlés – ezúttal Franciaországból.

Tovább

Hozzászólás (0)

NFL - az év meccse után, a főcsoportdöntők előtt

A főcsoport-elődöntő meghozta nemhogy a rájátszás, de a szezon legjobb meccsét. Erről és a közelgő főcsoportdöntőkről is beszélget Bencsics Márk és a Pro Football Focus munkatársa, Buday Zoltán. Kérünk benneteket, kommentben segítsetek a srácoknak nevet választani és írjatok értékelést lelkesen!

 


Tovább

Hozzászólás (0)

Alley-oop #102: Egy nehéz nap éjszakája

NFL PO mini preview, All-Star kezdők és cserék, Rose jövője, jó emberek rossz helyen, három égető kérdés.

Tovább

Hozzászólás (16)

Itt az első NFL podcast 001

A Wild Card hétvége után, a Divisional, vagyis a főcsoport-elődöntők előtt Bencsics Márk mikrofon elé ült, és a Pro Football Focus munkatársával, Buday Zoltánnal átbeszélték a közelmúltat és közeljövőt.

Tovább

Hozzászólás (3)

Kézivezérlés #002 - Irány Franciaország!

Mire megy a magyar válogatott a kézilabda-világbajnokságon? Tényleg keresnünk kell egy eltűnt generációt? Valóban életük tornájára készülnek a francia játékosok? Csak három érdekes felvetés a Kézi vezérlés című podcastből, amelyből persze nem marad ki Borsos Attila rosztovi élménybeszámolója, valamint több hallgatói felvetésre való reagálás sem.

Tovább

Hozzászólás (0)