Alley-oop NBA-podcast

A Sport TV NBA-podcastje.

Házigazdák: Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs.

Legutóbbi frissítés 2011. május 24. 13:25
Podcastok

Levélben ajánlom! bezár

UFC - Címmérkőzést Nate Diaznak?

Maka és Tomi alaposan megvizsgálták, hogy a UFC miért szeretné Nate Diazt berakni következő váltósúlyú kihívónak, megbeszélték Dustin Poirier fantasztikus győzelmét Norfolkban, majd beharangozták a Sydney-ben megrendezésre kerülő Fight Night legfontosabb meccseit, ami közben Maka az év legnagyobb fogadástippjét is megadta.

Tovább

Hozzászólás (0)

Lesen vagyunk #19 - A könnyek azúrkék tengerében

Mi más is lehetne a Lesen vagyunk legújabb kiadásának fő témája, mint egy jó kis olasz kesergő. Még ha az olaszok nem is feltétlenül minden okból és minden szempontból hiányoznak majd a világbajnokságról. Ugyanakkor piaci szempontból tuti hiányozni fognak, és a FIFA messze nem olyan bevállalós, mint az IHF volt, amely simán kipaterolta Ausztráliát a kézi vb-ről, csak hogy Németország ott lehessen.

Tovább

Hozzászólás (2)

4th and long #25 - Melyik végére áll Blake Bortles?

Vad meccseket hozott a 10. játékhét, Márk és Zoli szerint pedig playoff-előzetesnek is felfogható párosítások jönnek a következő fordulóban. Komoly kérdés, hogy ezúttal a dolgok melyik végére kerül a Jacksonville? Nem izgulja-e el fontos csoportrangadóját az Eagles? Megállíthatja Julio Jonest Byron Maxwell? Miért jó a vodka-szóda?

Tovább

Hozzászólás (0)

Kézi vezérlés #35 - Csak a Győr maradt talpon a hétvégén

Sem a Bajnokok Ligájában, sem a EHF-kupában nem volt igazán sikeres hétvégéje a magyar csapatoknak, egyedül a Győr tudott nyerni. Matuz Krisztián és Borsos Attila erről és a női válogatott keretének alakulásával töltötte ez a Kézi vezérlés epizódot.

Tovább

Hozzászólás (0)

Őrület és három új bajnok New Yorkban

Maka visszatért New Yorkból, hogy megbeszélje Tomival milyen volt a UFC 217 - egyetértettek, hogy mindenidők egyik legjobb gáláját rendezték a Madison Square Gardenben. Hova tovább Jedrzejczyknek, Garbrandtnek és Bispingnek? Mikor és ki ellen lesz GSP következő meccse? Sok kérdést átbeszéltek, mielőtt beharangozták a hétvégi norfolki gálát, ahol két látványos elemekkel operáló veterán, Dustin Poirier és Anthony Pettis csap majd össze a főmeccsen.

Tovább

Hozzászólás (0)