Alley-oop NBA-podcast

A Sport TV NBA-podcastje.

Házigazdák: Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs.

Legutóbbi frissítés 2011. május 24. 13:25
Podcastok

Levélben ajánlom! bezár

Labdarúgó podcast 004 - 3 év, 9 trófea, mégis kudarc?

A Nemzeti Sport és a Sport TV közös podcastja legújabb részében levadásztuk a világ öt legjobb védőjét, értékeltük Luis Enrique barcelonai korszakát, sőt, még BL-döntős emlékeket is felidéztünk. Tőletek pedig azt kérjük, hogy jövő keddig szedjétek össze, a BL 1992 ősze óta íródó történetében melyik öt végső győztes volt a legerősebb!


Tovább

Hozzászólás (0)

Kézi vezérlés #20 - a Final Fourok legnagyobb meglepetései

Lejátszották a férfi EHF-kupa négyes döntőjét, melynek kapcsán Krisztián és Attila összeszedték a Final Fourok történetének legnagyobb meglepetéseit. Beszéltek a női bajnokság hajrájáról, és a férfi döntő első meccséről, illetve összeállították a férfi bajnokság legjobb légiósainak álomcsapatát.

Tovább

Hozzászólás (2)

Az Ajaxon ámulunk, az Arsenalt átkozzuk

A Nemzeti Sport és a Sport TV közös podcastjében az Európa-liga döntőjére árnyékot vető manchesteri terrortámadáson és a futballmeccsekkel kapcsolatos biztonsági emlékeken keresztül eljutottunk az Ajax és a Real Madrid remek szezonjáig, illetve megbeszéltük, kit és mennyire ért váratlanul, hogy az Arsenal lemaradt a BL-ről.

Tovább

Hozzászólás (0)

Kézi vezérlés 19 - a női EHF-kupa döntője után

Kalandos utat járt be a podcast, amely előbb elveszett, mint Lassie, de szerencsére előkerült, így mindenki megtudhatja mit gondol Borsos Attila és Matuz Krisztián a női EHF-kupa döntőjéről, illetve az is kiderül, ki nyert jegyeket a női Bajnokok Ligája következő szezonjának meccseire.

Tovább

Hozzászólás (2)

4th and long - kicselezheti Brady a Madden-átkot?

Itt a nyár, kisütött a nap, Márk és Zoli kiültek egy parkba, hogy beszélgessenek a legendás Madden játékról, a borítóhoz kapcsolódó átokról és a friss kiadás címlapemberéről, Tom Bradyről.

Tovább

Hozzászólás (0)