Alley-oop NBA-podcast

A Sport TV NBA-podcastje.

Házigazdák: Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs.

Legutóbbi frissítés 2011. május 24. 13:25
Podcastok

Levélben ajánlom! bezár

Kézi vezérlés #8 - Beindult az átigazolási szezon

Matuz Krisztián és Boros Attila legfrissebb podcastjében kivesézi az átigazolási szezon eddigi történéseit. Kétnapos összetartáson vett részt a női válogatott. A Veszprém és a Szeged is pályára lépett a Bajnokok Ligájában.

Tovább

Hozzászólás (0)

Kézi vezérlés #7 - Vranjes a kapitány

Nemcsak a Telekom Veszprém vezetőedzőjének, hanem a férfi válogatott szövetségi kapitányának is kinevezték Ljubomir Vranjest. Kihírdették a női válogatott keretét. Játszottak a férfi és női Bajnokok Ligájában, illetve véget ért az EHF-kupa csoportköre.

Tovább

Hozzászólás (0)

Alley-oop #105: Hellósztok

Nem lankad a dráma Melo körül. A legjobb ötösök pozíciónként.

Tovább

Hozzászólás (10)

4th and long #005 - a Super Bowl LI után

A Patriots drámai körülmények között megnyerte az 51. Super Bowlt az Atlanta ellen. A Pro Football Focus elemzője pedig a lefújás után Bencsics Márk szakkommentátor nyomába eredt. Miamiban érte utol, és ehy hosszas autóúton átbeszélték a houstoni és budapesti élmények mellett az egész Super Bowlt. Időnként közbeszólt Jennifer is, de jókat mondott.

Tovább

Hozzászólás (0)

4th and long - Nyakunkon a Super Bowl

Bencsics Márk már Houstonban, de ez sem állhat az útjába, hogy Buday Zoltánnal millió oldalról átbeszéljék az 51. Super Bowlt. Folytatás vasárnap este 10-kor a Sport1-em Zolival (és Szaniszló Csabival, Kemenes Szabival és Kovács Sanyival), aztán éjféltől, már a helyszínről Márk is beszáll a buliba. A meccs kommentátora Faragó Ricsi lesz.
Tovább

Hozzászólás (0)