Alley-oop NBA-podcast

A Sport TV NBA-podcastje.

Házigazdák: Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs.

Legutóbbi frissítés 2011. május 24. 13:25
Podcastok

Levélben ajánlom! bezár

Lesen vagyunk #36 - A BL a Real igazi terepe

Napjaink Real Madridja már korszakos csapat, amit tovább erősíthet, ha szombaton megveri a Liverpoolt, és 2014 óta immár negyedszer nyeri meg a Bajnokok Ligáját. Naná, hogy ez volt a Lesen vagyunk egyik fő témája, de már kikacsintottunk a három hét múlva kezdődő világbajnokságra is. Előkerültek elődöntőbe pályázó együttesek (talán hétig jutottunk...), a gyanúsan problémamentesen készülő angolok és a címvédő németek bő keretének néhány furcsasága is.

Tovább

Hozzászólás (0)

Kézi vezérlés #56 - A Szeged a férfi bajnok

Eldőlt a magyar bajnoki cím a férfiaknál, jön a kölni Final Four, a női bajnokságban egyetlen forduló maradt hátra, és még nem biztos a bajnok kiléte.

Tovább

Hozzászólás (0)

Kézi vezérlés #55 - Bajnokok Ligája-győztes a Győri ETO!

Ez egy olyan helyzet, ahol a címnél többet nem is érdemes írni. Hallgassátok szeretettel!

Tovább

Hozzászólás (0)

Lesen vagyunk #35 - Haragszunk a bírókra és a FIFA-ra

Olyan héten vagyunk túl, amikor alig volt olyan fontos meccs, amelyen ne lett volna kapitális bírói hiba. Így aztán a Lesen vagyunkban ezt szépen megtárgyaltuk, ahogyan a FIFA két legújabb ötletét. Külön-külön is hátborzongató mindegyik, nemhogy együtt...

Tovább

Hozzászólás (3)

4th and long #44 - Draftelemző

Márk és Zoli ezúttal a draft legérdekesebb válaszásairól beszéltek. Felhívták Hörit is, hogy kikérjék véleményét melyik játékosok lehetnek a legsikeresebbek és melyik választásoknál csodálkozott a leginkább.

Tovább

Hozzászólás (0)