Alley-oop NBA-podcast

A Sport TV NBA-podcastje.

Házigazdák: Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs.

Legutóbbi frissítés 2011. május 24. 13:25
Podcastok

Levélben ajánlom! bezár

Lesen vagyunk #29 - Jó ez a Mourinho-MU házasság?

A Lesen vagyunk legújabb kiadásában azt feszegetjük többek között, hogy José Mourinho jókor van jó helyen Manchesterben vagy a Unitednek más típusú edzőre van szüksége. Vagy más típusú játékosok kellenek, hiszen fazonszabász már egy jó ideje nincs, viszont lassan évek óta a kapus De Gea a keret legjobbja. Szóba kerül még a Roma továbbjutása, pár hagymázós álom (így a Roma kizárása vagy a Bayern kiesése), na meg olyan érdekességek, hogy miképp mehetnek gallyra fiatalok és idősek pályafutásai.

Tovább

Hozzászólás (0)

Kézi vezérlés #47 - Véget ért a csoportkör a BL-ben

Véget ért a csoportkör a nőknél is, így bőven volt miről beszélnie Krisztiánnak és Attilának.

Tovább

Hozzászólás (0)

4th and long #40 - Jön a tavasz, nyílnak a piacok

Kisütött a nap, megindult a cserekereskedelem, aztán hamarosan indul az embervadászat is. Szerdán nyit a free agentek piaca, így Márk és Zoli lelkesen végigtippelték ki hol köt ki, utóbbi például hosszasan csámcsogott azon miért fog Brees Minnesotába igazolni.

Tovább

Hozzászólás (0)

Lesen vagyunk #28 - Imázsra jó a PSG, másra nem

A Lesen vagyunk jelentős részében a PSG-vel foglalkoztunk, amely hét éve építkezik katari pénzből, de a különösebb kihívást nem jelentő hazai sikeren túl legfeljebb a BL-negyeddöntőig jut. Szerintünk a 2022-es vb-ig nem unják elkölteni az eurószázmilliókat, de hogy utána mi lesz, ha nem lesz sikeres a csapat, lehetetlen megmondani. De persze dicsérjük Allegrit és a Real Madridot is, a Wenger-korszakot meg már értelmetlennek tartjuk az Arsenalnál.

Tovább

Hozzászólás (0)

Kézi vezérlés #46 - a férfiaknál már a nyolcaddöntő következik

Minden csapatunk pályára lépett a Bajnokok Ligájában, a mérleg sem rossz, négy csapatunk közül három győzelemmel zárt, de egy barcelonai egygólos vereség miatt sem kell szégyenkezni.

Tovább

Hozzászólás (2)