Alley-oop NBA-podcast

A Sport TV NBA-podcastje.

Házigazdák: Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs.

Legutóbbi frissítés 2011. május 24. 13:25
Podcastok

Levélben ajánlom! bezár

Lesen vagyunk #9 - ügyeskedő Chelsea

A nyári szünet előtti utolsó Lesen vagyunkból kiderül, hogy megdöbbentő módon a Chelsea fiatal játékosok el- és kölcsönadásából elég jól tud szépíteni a mérlegén. Hallottatok már a több mint 20 millió euróért eladott Akéról vagy ti adnátok 10 milliót Bertrand Traoréért? Nos, a Chelsea belőlük is hasznot húzott. Ahogyan a németek is hasznot húztak az elképesztően széles bázisukból: a Konföderációs Kupáról több mint egy kezdőcsapatnyi játékos hiányzott, a helyükre lépők egy része meg az U21-es Eb-t hagyta így ki – mégis német győzelem született mindkettőn.

Tovább

Hozzászólás (0)

4th and long #12 - az NFL 100-as listája

Ízekre szedtük az NFL 100-as listáját. Vannak dolgok amikkel egyet tudtunk érteni, de persze csomó olyan is volt, amelyek miatt Márk és Zoli csak vakarták a fejüket. Ti mit gondoltok, ki volt nagyon fent, ki nagyon lent? Ki maradt ki? A listát itt találjátok.


Tovább

Hozzászólás (0)

Lesen vagyunk #8 – A focipálya Usain Boltjai

Szalahot néha zavarja a vonal vagy a túl nagy ziccer, de azért hatékony. Ousmane Dembele viszont a hatékonyság mellett a látványra is ad. Nos, az ő nyári mozgolódásuk adott témát a Lesen vagyunk podcast készítőinek, akik persze feldolgozták a kapott szabályváltoztatási javaslatokat is. A következő adáshoz pedig jöhet a segítség: ti melyik csapatban, csapatokban látjátok a legnagyobb fejlődési potenciált az új szezonban? A Barcát, a Realt, a Chelsea-t, a Manchester Cityt, a Juventust és a Bayernt (még Attilának sem!) nem ér mondani.

Tovább

Hozzászólás (1)

Alley-oop #113: Kommentbag és mivanmivan

Kevin Durant bajnoki címe és tavaly nyári igazolásának átértékelése rengeteg kommentet eredményezett. Ezek közül válogattunk. Emellett jutott még idő a Knicksre, a Celticsre és a Spursre is.

Tovább

Hozzászólás (55)

Kézi vezérlés #24 - szezonzáró Egri Viktorral

A Kézi vezérlés első szezonjának záróadásában értékeltük a mögöttünk lévő évet, és vendégünk is volt, a DigiSport kommentátora, Egri Viktor személyében.

Tovább

Hozzászólás (0)