Alley-oop NBA-podcast

A Sport TV NBA-podcastje.

Házigazdák: Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs.

Legutóbbi frissítés 2011. május 24. 13:25
Podcastok

Levélben ajánlom! bezár

Kézi vezérlés #12 - BL nyolcaddöntők után

Bejutott a negyeddöntőbe az EHF-kupában a Tatabánya, lejátszották a férfi Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek első meccseit. Komolyan megerősítette keretét a Bukarest, átszervezhetik a női Bajnokok Ligáját, illetve új légiósszabály léphet életbe Magyarországon. Ezekről beszélget Matuz Krisztián és Borsos Attila.

Tovább

Hozzászólás (0)

Alley-oop #107: DNP - Rest

Foglalkozunk a pihentetési botránnyal, Ibaka és Lopez cicaharca után a legjobb bunyókat keressük és górcső alá veszünk három kirúgásra érett edzőt.

Kedvenc bunyók:
Camby vs. Ferry: https://www.youtube.com/watch?v=p43HkdcNwrA
Brown vs. Ward: https://youtu.be/pQFG4vRgeKo

Tovább

Hozzászólás (5)

Kézi vezérlés #11 - Új arcok Veszprémben

Eheti adásunkban Matuz Krisztián és Borsos Attila elemzi a Veszprém–Szeged rangadót, megbeszélik a Veszprém friss igazolásait, elbúcsúznak a franciák világbajnok visszavonulóitól és játékra invitálnak mindenkit. Utóbbira itt, a weboldalon, vagy a Facebookon lehet kommentben tippeket küldeni.


Tovább

Hozzászólás (12)

4th and long #7 - Megnyílt a játékospiac

Ugyan majd csak szeptemberben játsszák le az első tétmeccset, a játékospiac megnyitásával elkezdődött az új NFL-szezon. Több meglepő csere történt, és úgy néz ki a címvédő New England brutális csapatot hoz össze. Legalábbis papíron.

Tovább

Hozzászólás (0)

Kézi vezérlés 10 - győzött a Szeged a Löwen ellen

Dübörög az átigazolási piac, győzni tudott a Szeged a Löwen otthonában, ugyanakkor ez nem biztos, hogy jó a Picknek. Matuz Krisztián és Borsos Attila megbeszél mindent ami az elmúlt egy hétben történt a hazai kézilabda világában.

Tovább

Hozzászólás (0)