Legutóbbi frissítés 2017. január 06. 13:35
Videók

Levélben ajánlom! bezár

Kemény történetek a Heti helyzetbenA Heti helyzet péntek délutáni adásában Dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke mesélte el, mi volt élete legemlékezetesebb edzői momentuma. A teljes adást pénteken 17:45-től láthatják a Sport1-en.

Hozzászólás (1) Hozzászólok!

Dinnyés Judit 2017. 01. 07., 11:03

Ágai Kis András elveszi a kedvem/kedvünk a Heti Helyzettől. Azért írtam többes számot, mert javarészt sportkedvelő barátaim vannak, és hasonló a véleményük.

A Sport TV-nek állandó nézője vagyok, és maradok is. Sokat bosszankodom, hogy miért egy olyan ember vezeti ezt a laza műsort, aki maga nem képes ellazulni. Sajnos átjön a képernyőn a rosszindulata. A mai adásban Katinkáról szóló pozitív hírt (a világon 2. lett az újságírók szavazásán) úgy vezette fel, hogy pont egy éve kezdődött a cirkusz, és a végére is odaszúrt egy hasonlót, nehogy már elfelejtsük, hogy milyen ez a Katinka. Mindegy, hogy én szeretem vagy sem Hosszú Katinkát, ez nagyon nem elegáns. Gondolom elsősorban intelligencia kérdése. Ha szerkesztői elgondolás volt, akkor elnézést kérek Ágai Kis Andrástól!

Sokszor olyannak látszik, akinek önértékelési problémái vannak, és nem örül mások sikerének. Lehet valaki ilyen, de akkor ne vezessen műsort, mert a néző nem az ő személyes érzéseire kíváncsi, főleg, ha azok ilyen kisstílűek. A legutóbb is a darts játékban nem tudta elviselni, hogy hátul végzett. Nevetséges, de inkább szánalmas volt. Van, aki ugyanígy végzett volna, és ezt szerethetően kommentálta volna. Neki valamiért nem sikerült. Ott pattogott még jóval utána is, nehezen tudott továbblépni. OK, de ő a műsorvezető 

Nem kötelező angolul tudni, de ha használ angol szót, mint ma a „ti is fán-ok vagytok?” kérdésben, akkor nem árt tudni, hogy ezt az angolok fen-nek ejtik (fan). Amit ő mondott fun, pedig nagyon mást jelent.

Szóval, most kiveszem a sorozatfelvételek közül a Heti helyzetet, pedig egy kifejezetten jó műsor lehetne, marad még épp elég Sport TV felvételem. További sok sikert!

Szólj hozzá!

Videók

Összes