Alley-oop NBA-podcast

A Sport TV NBA-podcastje.

Házigazdák: Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs.

Legutóbbi frissítés 2011. május 24. 13:25
Podcastok

Levélben ajánlom! bezár

Kézi vezérlés #39 - Pozitív jeleket keresve

Már két mérkőzésen van túl a magyar férfi kézilabda-válogatott a horvátországi Európa-bajnokságon. A két vereség ellenére találtunk pozitív jeleket. Podcastünkben természetesen nem csak a magyar meccsek kerültek terítékre az Eb-ről.


Tovább

Hozzászólás (0)

St. Louisban indul a UFC-idény

Maka és Tomi picit visszatekintettek a UFC 219-re, aztán beharangozták az évnyitó St. Louis-I Fight Nightot, ahol adtak pár fantasy/fogadási tippet is.

Tovább

Hozzászólás (0)

4th and long #34 - Már a nagyok is bekapcsolódnak

Már a Wild Card hétvége több jó meccset produkált, mint tavaly a teljes rájátszás, így volt miről beszélgetnünk a playoff első köre után. A már lejátszott meccsek részletes elemzése mellett természetesen előre is tekintettünk, hiszen a következő körben már az alapszakasz legjobbjai is csatlakoznak.

Tovább

Hozzászólás (0)

Kézi vezérlés #38 - Vb után Eb előtt

2018 első adásában Krisztián és Attila kicsit még visszanéztek a női világbajnokságra, válaszoltak hallgatói kérdésekre. A férfi Eb mellett a Bajnokok Ligája csapataink körüli friss hírek is szóba kerültek.

Tovább

Hozzászólás (0)

UFC évzáró

Maka és Tomi évértékelőt tartott, hiszen megbeszélték a tavalyi naptári év legemlékezetesebb meccseit, kiütéseit, submissionjeit, megválasztották az év legjobb férfi és női bunyósát, de a jövőbe is tekintettek, így azt is megjósolták, hogy szerintük kik lesznek a súlycsoportok bajnokai 2018 végén.

Tovább

Hozzászólás (1)