Alley-oop NBA-podcast

A Sport TV NBA-podcastje.

Házigazdák: Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs.

Legutóbbi frissítés 2011. május 24. 13:25
Podcastok

Levélben ajánlom! bezár

Lesen vagyunk #40: kínpadra a sztrájkolókkal!

A sztárok közül legújabbként Thibaut Courtois próbálja kikényszeríteni a klubcseréjét, ami a Lesen vagyunk stábja szerint rossz üzenet a futballvilágnak. De vajon hogyan lehetne elejét venni az ilyeneknek? Ötleteket várunk tőletek is! Emellett van persze angol bajnoki beharangozó a City kontra szigetország jegyében, egy kis Német Szuperkupa-előzetes, na meg némi Vidi-dicséret is.

Tovább

Hozzászólás (0)

Lesen vagyunk #39 - Oroszországról szeretettel

Matyi megjárta a nagy Oroszországot, és a Lesen vagyunk újabb adásából kiderül, hogy kapott állásajánlatot a Sohóból, hogyan akarta megölni pár taxis, illetve hogyan próbál egy újságíró bombának álcázott tárgyakat becsempészni a sajtóközpontba. Na jó, egy "kicsit" még vb-ztünk is!

Tovább

Hozzászólás (0)

4th and long #47 - Szavazz rám, beváltom minden reményed

Beharangoztuk Márkék HFL-döntőjét a Miskolc Steelers ellen, amire két darab VIP jegyet is kisorsolunk. Emellett kiveséztük az NFL játékosok által felállított Top 100-as listát és megbeszéltük hol nyúltak mellé nagyon és ki az aki nem kapja meg a kellő tiszteletet.

Tovább

Hozzászólás (0)

4th and long #46 - Isco-disco, jó-jó!

Segítünk NFL-drukkereknek VB-csapatot választani. Emellett beszéltünk eltiltásokról és Márkék elődöntőjéről is.

Tovább

Hozzászólás (0)

Kézi vezérlés #59 - Évadzáró

Remekül sikerült a szezon zárása, hiszen a magyar férfi-válogatott kiharcolta a világbajnoki szereplést. Miután kielemeztük a szlovének elleni diadalt, visszatekintettünk az egész 2017-18-as kézilabda szezonra.

Tovább

Hozzászólás (0)