Alley-oop NBA-podcast

A Sport TV NBA-podcastje.

Házigazdák: Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs.

Legutóbbi frissítés 2011. május 24. 13:25
Podcastok

Levélben ajánlom! bezár

Kézi vezérlés #58 - A szezon legjobbjai, tévedései

Összeállítottuk az idény All Star-csapatait, szembesítettük magunkat tévedéseinkekkel, megbeszéltük csalódásainkat illetve azt is, hogy a női válogatott csoportelősként jutott ki a decemberi Európa-bajnokságra.

Tovább

Hozzászólás (0)

Lesen vagyunk #38 - Út Sanétól az éhező újságírókig

Kicsit meglepődtünk Sanén, aztán inkább elmentünk a média világa felé, és megnéztük, mi várhat egy újságíróra nagy tornán. Avagy dél-koreai kalandoktól a Matyira váró oroszországi kihívásokig mindent átbeszéltünk a Lesen vagyunk legújabb adásában.

Tovább

Hozzászólás (0)

Lesen vagyunk #37 - Nagyot buknak Ronaldóék?

Mához két hétre megkezdődik a nagy nyári futballfesztivál, ennek megfelelően a Lesen vagyunk stábja már erre is kiemelt figyelmet fordít. Egymástól függetlenül a beszélgető felek Portugáliától számítanak lebőgésre... De kiderül az is, ki mi alapján kap akkreditációt, milyenek a biztonsági előírások és mennyire nehéz ma már exkluzív interjút gyártani. Ja, és volt egy BL-döntő is, Kariusszal, Ramosszal, meg egy korszakos Real Madriddal. De vajon miért nyilatkozott Ronaldo a végén úgy, ahogy?

Tovább

Hozzászólás (0)

4th and long #45 - Felálljunk vagy térdeljünk?

Elején kicsit úgy tettünk mintha értenénk az NBA-hez és buzdítottuk az embereket, hogy nézzenek meccset Bazskával. Ezután megnéztük miért hasonlít a Patriots a Jengához és mit csinál Brady Európában. Beszéltünk változásokról a Chargersnél és az Eaglesnél illetve kiveséztük az új szabályokat, beleértve a himnuszkérdést. Végül pedig megnéztük melyik NFL-játékosok fértek fel az ESPN "A Világ 100 Leghíresebb Sportolója" listájára.

Tovább

Hozzászólás (1)

Kézi vezérlés #57 - A franciák lenyúlták a szezont

Francia uralom a férfi Bajnokok Ligája Final Fourjában.

Tovább

Hozzászólás (0)