Alley-oop NBA-podcast

A Sport TV NBA-podcastje.

Házigazdák: Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs.

Legutóbbi frissítés 2011. május 24. 13:25
Podcastok

Levélben ajánlom! bezár

Kézi vezérlés #48 - Money time!

Elérkezett a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza. Előbb a férfiak, aztán a nők is nekiesnek a végső fázisnak. Négy magyar csapat, négy komoly ellenfél, a végén pedig csak egy maradhat.Tovább

Hozzászólás (0)

Lesen vagyunk #30 - Gulácsinak már megvolt a nagy hete

Gulácsi Péter és az RB Leipzig a mögöttünk hagyott héten bejutott az Európa-liga negyeddöntőjébe, majd megverte a Bayern Münchent, így a Lesen vagyunk kihagyhatatlan eleme lett. Már csak azért is, mert Gulácsi nem mellékesen vezeti a Bundesliga kapusrangsorát is. Ezen kívül szóba kerülnek a BL-negyeddöntők, valamint egy 14 éves srác 1 millió instagramos követője miatt szóba kerül a fiatal futballisták és a közösségi média kapcsolata is.

Tovább

Hozzászólás (0)

Lesen vagyunk #29 - Jó ez a Mourinho-MU házasság?

A Lesen vagyunk legújabb kiadásában azt feszegetjük többek között, hogy José Mourinho jókor van jó helyen Manchesterben vagy a Unitednek más típusú edzőre van szüksége. Vagy más típusú játékosok kellenek, hiszen fazonszabász már egy jó ideje nincs, viszont lassan évek óta a kapus De Gea a keret legjobbja. Szóba kerül még a Roma továbbjutása, pár hagymázós álom (így a Roma kizárása vagy a Bayern kiesése), na meg olyan érdekességek, hogy miképp mehetnek gallyra fiatalok és idősek pályafutásai.

Tovább

Hozzászólás (0)

Kézi vezérlés #47 - Véget ért a csoportkör a BL-ben

Véget ért a csoportkör a nőknél is, így bőven volt miről beszélnie Krisztiánnak és Attilának.

Tovább

Hozzászólás (0)

4th and long #40 - Jön a tavasz, nyílnak a piacok

Kisütött a nap, megindult a cserekereskedelem, aztán hamarosan indul az embervadászat is. Szerdán nyit a free agentek piaca, így Márk és Zoli lelkesen végigtippelték ki hol köt ki, utóbbi például hosszasan csámcsogott azon miért fog Brees Minnesotába igazolni.

Tovább

Hozzászólás (0)