Hírek az OTP Bank Liga világából

2013. 11. 07. 14:23    
Olvasási idő: 2 perc

Történelmi házi gólrekordot állított fel a Pécs, ugyanis soha nem fordult még elő, hogy a csapat 13 egymás utáni bajnokiján gólt szerezzen, márpedig ebben a szezonban ez történt. A pécsiek eddig az összes bajnoki mérkőzésen megzörgették az ellenfél hálóját.

*
Rudolf Gergely, a Győri ETO játékosa még szeptember 22-én, a DVSC-TEVA ellen szenvedett szalagsérülést. A legújabb hírek szerint, ha minden a tervek szerint halad, akkor november 16-án, a Ferencváros elleni Ligakupa-találkozón akár pályára is léphet.

*
Megváltozott a KTE-Phoenix Mecano–Békéscsaba Ligakupa-mérkőzés időpontja. A két klub beleegyezésével a találkozót nem november 20-án, hanem egy nappal korábban 19-én, kedden játssza majd a két gárda.

*
Az MLSZ fegyelmi bizottsági kétmérkőzéses eltiltást szabott ki az újpesti Loic Negóra. A francia az előző fordulóban a DVSC ellen hagyta el idő előtt a pályát, mert egyértelmű gólhelyzetben lévő ellenfelét buktatta.

*
Jól halad a DVSC észt válogatott védőjének, Igor Morozovnak a felépülése. A 24 éves játékos még augusztusban, az észt-lett barátságos mérkőzésen szenvedett olyan súlyos oldalszalag-szakadást, hogy műtétre is szükség volt. A védő hétfőn már könnyített edzést végzett, és ha minden jól megy, akkor két hét múlva labdás tréningen is részt vehet. Azt azonban még senki sem tudja, hogy mikor térhet vissza a csapathoz.

(Sport TV)