Rotterdamban dupláznak a dartsosok

2018. 03. 07. 09:29    
Olvasási idő: 2 perc

Fotó: GETTYIMAGES

A PDC április 18-án Rotterdamban még egy Premier League-estet rendez, hogy az exeteri esemény kiesésével is 16 estés maradjon a sorozat.

Némiképp váratlan, ugyanakkor a dartsszurkolók számára örömteli megoldást talált a PDC a Premier League elmaradt exeteri fordulójának pótlására. A szervezet ugyanis nem osztotta szét a meccseket az „Ítélet napjáig” (ezen az estén esik ki az első két játékos a tízes mezőnyből), hanem elcsúsztatta a fordulókat, és beiktatott egy plusz estét. Az első kiesőket így most április 5-én tudjuk meg Liverpoolban (ami alapesetben a tizedik forduló lett volna, most viszont a kilencedik lesz), a plusz fordulót pedig április 18-án Rotterdamban rendezik meg. Az Ahoyban így duplázik a mezőny, hiszen 19-én is ott randevúzik a dartselit. A második este szinte „öröktől fogva” teltházas, nem kérdés, hogy a holland játékosok és a sportág helyi népszerűsége láttán az első is az lesz.
„Több lehetőséget is megvizsgáltunk médiapartnerünkkel, a Sky Sportsszal, amely mindenképpen azt szerette volna, hogy 16 estés maradjon a Premier League. Nagyszerű, hogy a Rotterdam Ahoyban még egy estét eltölthetünk. A jegyek itt roppant kelendőek, mióta 2016-ban először elhoztuk ide a Premier League-et, most pedig a holland szurkolók előtt újabb esély adódik, hogy élőben lássák a világ legjobb játékosait” – mondta Barry Hearn, a PDC vezetője.
Az időrendben első rotterdami rendezvényre március 9-én 11 órakor indul a jegyárusítás, a legolcsóbb jegyek 34,1, a legdrágábbak 61,6 euróba kerülnek.

(Sport TV)

A Sport TV élőben közvetíti a Premier League minden állomásának mérkőzéseit.