Arccal a BL-nyolcaddöntők felé!

2017. 12. 14. 16:43    
Olvasási idő: 2 perc

Fotó: EUROPRESS/AFP

A Bajnokok Ligája csoportköréhez kapcsolódó szavazásokkal, a nyolcaddöntő esélylatolgatásával, José Mourinhóval és Szalahval jelentkezik az Út Kijevbe című BL-magazin a Sport1-en.

Túljutottunk a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő sorsolásán, így mi más is adná az Út Kijevbe című műsor gerincét, mint az egyenes kieséses szakasz első körének esélylatolgatása. Petur András műsorvezető és meghívott szakértőink, a Bognár György, Hajdu Attila, Várhidi Péter hármas párharcról párharcra halad majd, beszél esélyekről, megérzésekről, információkról. Csak hogy legyen majd mit számon kérni márciusban!
Nem feledkezünk meg persze a díjkiosztókról sem. Ha már fordulónként összeszedtük a legszebb gólokat, a legnagyobb védéseket és a legviccesebb jeleneteket, akkor megtesszük ezt csoportkörös szinten is. A gólokra pedig ti is szavazhattok, a hat forduló hat legszebb gólja a cikk alján látható, tessék szépen bejelölni, szerintetek melyik volt az ősz BL-gólja!
És lesz még egy szegmensnyi nemigen is. Előkerül majd többek köztt a manchesteri derbi kapcsán Mourinho megdobálása, valamint Szalah esetleges Real Madridba igazolása (meg úgy általában az, kit vehet meg a csatárok közül a királyi gárda) is. Illetve amit ti még bedobtok a közösbe a közösségi médiumokon (Facebook, Twitter) keresztül.

(Sport TV)

A Sport1-en 17 órakor élőben jelentkezünk az Út Kijevbe című BL.-magazinműsorunkkal.