Ha nincs csapattárs, jöhet LeBron!

2018. 01. 06. 15:03    
Olvasási idő: 2 perc

Fotó: GETTYIMAGES

Giannis Antetokounmpo elárulta, ha ő lesz az egyik All-Star-csapat kapitánya és nem lesz csapattársa a keretben, akkor – minő meglepetés… – LeBron Jamest választja elsőként.

Mi is írtuk, hogy a megreformált All-Star rendszerben milyen nagy súlya van annak, ki gyűjti a legtöbb szavazatot a keleti és a nyugati konferenciában, hiszen a két nyertesnek lesz meg az a lehetősége, hogy „draftoljon” az All-Star-résztvevő további 22 játékosból. Keleten szoros a mezőny, Giannis Antetokounmpo áll az élen, nem sokkal LeBron James előtt, de Kyrie Irving is belátható távolságban van. Nyugaton Kevin Durant és Steph Curry különversenye alakult ki.
A rendszer egyébként olyan lesz, ahogyan azt a grundon szoktuk csinálni, bár vélhetően valamivel stílusosabban tálalják.
Például: Giannis és Kevin választ, Giannis kezd:
1. Giannis: elsőként LeBront választom
2. Kevin: másodiknak Stephent (Curry) szeretném
3. Giannis: Hozzám Kyrie jöjjön
4. Kevin: James Harden kell nekem
5. … és így tovább 22 választásig.

Meg is kérdezték az eredmények nyilvánosságra kerülése után Antetokounmpót kit választana elsőként. Diplomatikusan elmondta, ha választhat majd jelenlegi csapattársat, mindenképpen őt (őket), és szorít Eric Bledsoe-nak, valamint Kris Middletonnak, hogy bekerüljön a keretbe, akkor ők is vele lehetnének. Egyikük sem kapott túl sok szavazatot, így rájuk csak a 8. választás után kerülhet sor.
Tőlük függetlenül amúgy a világ legjobb játékosát, LeBron Jamest választaná, és nem csak rövidtávon gondolkozik, mert azt is kifejtette mosolyogva, azért, mert így jó kapcsolat alakulhatna ki közöttük, mielőtt James szabadügynök lenne a nyáron.
Ügyes, bár a Bucksnak vélhetően nem lenne pénze LeBronra a nyáron.

(Sport TV)