Schauffele: roham a címvédésért • SportTV

Schauffele: roham a címvédésért

2018. 07. 08. 09:42    
Olvasási idő: < 1 perc

Mindössze egyetlen ütésnyire van a kettős holtversenyben harmadik Xander Schauffele attól, hogy megvédje címét a Greenbrieren.

A pénteki rangelső Kelly Kraft szombaton egy hajszállal gyengébben versenyzett, csak par alatt 1-gyel teljesítette a pályát, de így is részben meg tudta őrizni vezető helyét. Felzárkózott mellé Harold Varner III (képünkön), aki 66-tal végzett a harmadik napon. Mögöttük egy-egy ütéssel szerepel az eredménytáblán Schauffele és Kevin Na holtversenyben. A szinte „haza pályán versenyző” – nyaralója van a Greenbrieren – Bubba Watson feljött hármas holtversenyben hatodiknak Joel Dahmennel és az élmezőny egyetlen nem amerikai versenyzőjével, az indiai Anirban Lahirivel holtversenyben. A FedEx-kupa élcsoportjából csak Watson áll itt is a legjobbak közt, így ha jól teljesít az utolsó napon, lehet, hogy a második helyre vagy akár az élre is előretörhet a sorozat pontversenyében. Az ötös holtversenyben a 9. helyen állók még 4 ütésnyire vannak csupán a vezető kettőstől, így praktikusan 13 versenyzőnek van reális esélye, hogy beleszóljon az első három hely sorsába. Már-már megszokták, a viadal utolsó öt óráját kísérjük végig élőben vasárnap este.

(Sport TV)

Sport2 19:00 Military Tribute at The Greenbrier PGA-golfverseny, 4. nap (kommentátor: Kassai-Tóth Csaba, szakkommentátor: Cservák László)