A Vardar könnyes búcsúja

2018. 04. 15. 15:12    
Olvasási idő: 2 perc

Fotó: EUROPRESS/AFP

Sorozatban ötödször jutott be a női kézilabda Bajnokok Ligája Final Fourjába a Vardar Szkopje. A Midtjylland elleni siker után a játékosok és a szurkolók búcsút vettek egymástól.

Lejátszotta utolsó hazai Bajnokok Ligája-meccsét sztárcsapatként a Vardar Szkopje női csapata. Mint ismert, Szergej Szamszonyenko, a csapat tulajdonosa csak a 2017-2018-as idény végéig hajlandó finanszírozni a gárda működését, azt követően már csak hazai tehetségekre tud építeni a csapat, nem pedig olyan sztárkeretre, mint most. Jelenleg még Leynaud (Győrbe megy majd), Cvijics, Lekics, Radicsevics (mindhárman a CSM Bucurestit erősítik a következő idényben), Penezic, Hmirova (mindkettőjüknek Siófok a következő állomás) és Lacrabere (a Fleurybe igazol) is a Vardar játékosa, velük most még reális cél a BL-diadal. A szkopjeiek ennek megfelelően simán, 32-25-re kiütötték a Midtjyllandot, és kettős győzelemmel jutottak be a Final Fourba, ahol sorozatban ötödször szerepelhetnek. Eddig három bronz és egy ezüst a mérlegük…
A meccs után pedig jöhetett az ünneplés – a Jane Sandanski-arénában ebben az összetételben utoljára. Mit mondjunk, a képek alapján eléggé könnyesre sikeredett.

(Sport TV)