Gates visszatér a Chargershez • SportTV

Gates visszatér a Chargershez

2018. 09. 02. 19:41    
Olvasási idő: < 1 perc

Mégiscsak Antonio Gates lesz a Los Angeles Chargers egyik tight endje, miután a franchise egyéves szerződést kötött vele.

Ha az NFL-t és az érzelgősséget kapcsolatba lehet hozni, akkor az alábbi hír okán feltétlenül: a Los Angeles Chargers és Antonio Gates egyéves szerződésről állapodott meg, így a tight end a 16. idényét is megkezdheti ennél a franchise-nál. Gates márciusban lett szabadügynök, és a Chargers akkor jelezte, nem akarja újra szerződtetni. Csakhogy a Los Angeles-i együttesből májusban, a szervezett csapatgyakorlások első napján kidőlt a kezdő tight endnek szánt Hunter Henry, és azóta csak a szabadügynökként igazolt Virgil Green volt a keretben ezen a poszton úgy, hogy elkapással is büszkélkedhetett az NFL-ben.

A 38 éves Gates most hasznára lehet a Chargersnek, főleg úgy, hogy korábban ő volt a támadó egység kapitánya, mentorálta a fiatalokat (főképp Keenan Allent, Melvin Gordont és a már említett Henryt), ráadásul ismeri a sémákat és a karmester Philip Riverst. Ők ketten 87 TD-t hoztak össze, quarterback és tight end ennél többet soha, sehol, QB és receiver is csak egyszer, a legendás Peyton Manning, Marvin Harrison tandem Indianapolisban.

Forrás: twitter.com/ESPNStatsInfo

Gates nyolc Pro Bowlon szerepelt, elkapásokban (927), elkapott yardokban (11 508) és TD-kben (114) is ő vezeti a Chargers örökrangsorát.