Még mindig Brady és Rodgers a király • SportTV

Még mindig Brady és Rodgers a király

2018. 09. 08. 13:39    
Olvasási idő: < 1 perc

Az AP amerikai hírügynökség szakíróinak szavazatai alapján továbbra is Tom Brady és Aaron Rodgers az NFL két legjobb quarterbackje.

Hiába a 41 és 34 év, fiatal trónkövetelő sehol, teljesítmény-visszaesés sehol, így aztán az AP amerikai hírügynökség legújabb ankétján is Tom Bradyt (New England Patriots), valamint Aaron Rodgerst (Green Bay Packers) választották meg az NFL legjobb quarterbackjének. A hírügynökség tíz szakírója szavazott, Bradyt hatan, Rodgerst négyen tették az első helyre. Brady négyszer volt második, Rodgers ötször, az egyetlen, aki egy szakírónál odafért a második helyre (a harmadik Rodgerst megelőzve), az Drew Brees, a New Orleans Saints irányítója. Ő sem fiatal, 39 éves… Brees egyébként összetettben is harmadik lett, megelőzve Russell Wilsont (Seattle Seahawks), Ben Roethlisbergert (Pittsburgh Steelers), Matt Ryant (Atlanta Falcons), Carson Wentzet (Philadelphia Eagles), Philip Riverst (Los Angeles Chargers), Cam Newtont (Carolina Panthers) és Matthew Staffordot (Detroit Lions).

„Az amerikai futball Michael Jordanje vagy Wayne Gretzkyje, azaz Brady maga körül mindenkit még jobbá tesz. Beleértve az elkapókat, a futókat, a blokkolókat, a védőket és a speciális egység tagjait. Ja, igen, és az edzőket is. Még negyvenegy évesen is ő az úr a házban” – fogalmazott Barry Wilner, az AP egyik szakírója.

És hogy mit tud király? Mutatjuk!