Hayward, James, Leonard, DeRozan és a többiek újra a pályán • SportTV

Hayward, James, Leonard, DeRozan és a többiek újra a pályán

2018. 10. 01. 22:02    
Olvasási idő: 2 perc

Elkezdődött az NBA előszezonja, és pár olyan játékos már bemutatkozott, akire nagyon vártunk. A teljesség igénye nélkül íme egy első lista az első három napról. Mi itt a szívünkre tesszük a kezünket, és Gordon Hayward horrorsérülése utáni első mozdulatait akartuk látni. Menni fog ez. Azt viszont tudjuk, hogy a legnagyobb felhajtás egy San Diego-i meccs körül volt...

Pár napja az NBA Media Day kapcsán összegyűjtöttük, kiket lesz a legfurább a 2018-19-es szezonban a csapatokban látni. És azóta elkezdődött az előszezon, ahol páran már pályára is léptek. Íme egy lista azokról, akik az első három napon játszottak már, van köztük sérülésből visszatérő játékos, szépreményű újonc, és persze olyan is, aki csapatot váltott a nyáron.

Gordon Hayward és Kyrie  Irving:

Pénteken Boston celtics színeiben a Charlotte Hornets ellen ismét pályára lépett az előző szezont brutális bokasérülése miatt kompletten (na jó, egy meccs híján) kihagyó Gordon Hayward, és a szezon végére térdműtét miatt kidőlő Kyrie Irving. Ez nem tétmeccs, de biztos torokszorító volt Haywardnak az első pár sikeres mozdulat. A helyszín a Dean Smith Center volt, a North Carolina hazai pályája, és a Hornetsben Tony Parker is megcsillant.

Két nappal később a TD Gardenben ismét összecsaptak a felek, így Bostonban is pályára szólították őket:

Miles Bridges:

A Hornets 12-ként drfatolt újonca nagyon komolyan kezdte az előszezont, mindkét meccsen brillírozott. Sokan már arról beszélnek, hogy esetleg ő lesz a draft egyik nagy fogása. Az első meccsen 10 pontot szorgoskodott össze (közte kettő elképesztő zsákolással), a másodikon már 23-at…érdemes lesz rá figyelni.

Kawhi Leonard:

A szombat Kawhi Leonardról szólt Kanadában, Vancoverben, a Rogers Arenában bújt először Raptors-mezbe a Portland ellen. Úgy tűnik, egészséges, és 19 perc alatt 12 pontot termelt.

Luka Doncic:

A Dallas Mavericks 77-es játékosa, Luka Doncic még nem NBA-csapat ellen villogott, hanem a Beijing Ducks ellen. Nem kellett megszakadnia a kínai ellenféllel szemben, de összejött neki 16 pont és 6 lepattanó. Nem mozgott rosszul, örülhetett neki az American Airlines Arena közönsége.

DeMar DeRozan:

Hazai pályán szólították be vasárnap DeMar DeRozant az AT&T Centerbe, talán már nem olyan keserű a szájíze a nyári csere után. 7 pont jött tőle a közösbe.

LeBron James:

Nem árulunk el nagy titkot, a legtöbben erre vártak a legjobban. San Diegóban feszült egymásnak vasárnap a Los Angeles Lakers és a Denver Nuggets. Nyert a Nuggets, de a 15 percet játszó LeBron Jamesre volt kíváncsi mindenki. Két perc sem telt az első gólpasszig, három sem kellett az első triplához.

McGee, Rondo, Stephenson, Beasley

A Los Angeles-i Bad Boys is villantott, Rondo és McGee kezdő volt, de Stephensen és Beasley is pályára lépett.