Üdv a kib...ott ligában! • SportTV

Üdv a kib…ott ligában!

2018. 10. 02. 15:38    
Olvasási idő: < 1 perc

A Phoenix Suns elsőként választott az NBA-drafton, és Deandre Ayton került draftelsőként Arizonába. Az első előszezonmeccs alapján jó választás volt. Mo Bamba sem okozott csalódást, aki megtalálta a számára legkedvezőbb fényképet a Sixers-Magic meccsről, és bszólt Joel Embiidnek, aki nem volt rest válaszolni. AZ egész a címben szereplő idézettel kezdődött, és azzal is folytatódott.

Deandre Aytonnak Arizonát nem kell megszoknia, ezt, no meg azt, hogy nem véletlenül lett ő az 1/1-es az NBA-drafton, bizonyította a Phoenix Suns első előszezon-meccsén. A Sacramento Kings ellen nagyon komoly 24 pontos, 9 lepattanós és 3 blokkos teljesítménnyel rukkolt elő. Ez két ok miatt különösen fontos, egyrészt, hogy csak 30 percet játszott, másészt, hogy az ellenfél a Sacramento Kings volt, ahol a draftmásodik Marvin Bagley III játszik. Ő szerényebben muzsikált ezen a meccsen (7 pont és rossz dobószázalék).

Az Orlando Magic újonc centere, Mo Bamba hatodikként kelt el a drafton, és ő épp azzal a Joel Embiiddel vívott ötös poszton, akivel többször is együtt edzett a nyáron. Kettejük párharcában Embiid kerekedett felül.

Bamba az Instagramon viccelt egyet azzal a jelenettel, ami az előbbi videóban 1:37-nél látható. Amikor Embiid megpróbálja blokkolni, és majdnem blokkolja is Bamba zsákolását, de ő áthúzza/átdobja a Sixers nagyemberét. Kiposztolta a képet azzal a szöveggel: hogy „“Üdv a kib…ott ligában, Mo!” 🗣😏

View this post on Instagram

“Welcome to the ******* League Mo.” 🗣😏

A post shared by Mo Bamba (@therealmobamba) on

Ennek az alapja ez a nyári edzés, amikor Embiid ezt kiabálta neki egy zsákolás után:

Erre reagálta azt Embiid kommentben, hogy Bamba 8 perc alatt 4 faultot szerzett, ha akarta, 5 perc alatt kipontoztatta volna. Meg kellene tanulnia védekeznie. De szereti nagyon. Egyébként ez igaz, valóban nagyon jó haverok.