Magdeburgi jelszó: lépést tarts! • SportTV

Magdeburgi jelszó: lépést tarts!

Sport TV avatar Sport TV 2018. 10. 04. 10:45    
Olvasási idő: < 1 perc

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a bajnok Flensburgnak a Magdeburg lesz a legnagyobb vetélytársa ebben a bajnokságban. Az exkeletnémet együttes 8. fordulós mérkőzésével folytatjuk közvetítéssorozatunkat a férfi kézilabda Bundesligából.

A magdeburgi együttes pontszámban azonosan áll, vesztett pontok tekintetében kettővel van kevesebbje a címvédőnél. Így aztán minden mérkőzését, főleg a hazaiakat meg kell nyernie, hogy ne engedje elmenni a Handewittet, amelynek azért nemzetközi feladatai is vannak szép számmal (BL…). Eddig sikerült megoldani a feladatot, legalábbis hazai pályán: a GETEC-csarnokból egyaránt vereséggel távozott a  Bergischer HC, a Kiel, a Leipzig és a Melsungen csapata is. A vendég Hannover negyedik meccsét játssza idegenben, s eddig csak Gummelsbachból sikerült elhoznia a két pontot.
A hazaiak továbbra is bízhatnak Matthias Musche gólképességében: a balszélső 71 góllal vezeti a Bundesliga góllövőlistáját. Őt (is) kellene valahogyan semlegesítenie a Hanza-városi csapatnak – nem tűnik könnyű feladatnak.

Kézilabda Bundesliga, 8. forduló. Sport2  19:00 SC Magdeburg–TSV Hannover-Burgdorf (kommentátor: Méhes Gábor, szakkommentátor: Pásztor István)