McGregor: Habib egy patkány! • SportTV

McGregor: Habib egy patkány!

2018. 10. 05. 11:41    
Olvasási idő: < 1 perc

Az év legjobban várt UFC-gáláját rendezik meg helyi idő szerint szombat este Las Vegasban, ahol Habib Nurmagomedov és Conor McGregor csap össze a könnyűsúlyú címért. A kihívó McGregor már a sajtótájékoztatón sem fogta vissza magát, válogatott sértéseket vágott riválisa fejéhez.

Conor McGregor továbbra is magának próbálja vindikálni a főszerepet a Habib Nurmagomedov elleni könnyűsúlyú címmeccs felvezetésében. Az ír fenegyerek ugyan csak kihívó, de semmiféle sértéstől sem riad vissza. A sajtótájékoztatón például az ellenfele fogyasztásával kapcsolatban a következőket mondta: „Remélem, hozni tudja a súlyát. Dugjátok be egy szaunába, és főzzétek meg, mint egy patkányt, amilyen ő maga is.”

A Las Vegas-i eseményen a földharcban erős Nurmagomedov az esélyesebb a fogadóirodáknál, ez azonban nem zavarja McGregort. „Sokkal több birkózást és grapplinget gyakoroltam. Mindenre felkészültem. Azt várom, hogy már az elején pánikba esik. Elátkozom őt és a mentalitását. Annyira érdekel, mint egy darab sz.r. Gyűlölöm őt, a csapatát és a szurkolóit is. Tiszteletlen leszek. Azért jövök, hogy lyukat üssek az agyába, és hogy a bokámat a szemgödrébe süllyesszem.”

Nurmagomedov a szidalmakat már nem hallgatta a helyszínen, mert elege lett abból, hogy riválisa szokás szerint késik. A dagesztáni világbajnok elmondta, amit akart, és még mielőtt McGregor kegyeskedett volna befutni, távozott a Las Vegas-i eseményről.

A Sport1-en szombatról vasárnapra virradóra 4:00-tól élőben közvetítjük a Habib Nurmagomedov–Conor McGregor mérkőzéssel fémjelzett UFC-gálát.